INTERSPORT-NUTSSPORTS SA

Contactgegevens INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERSPORT-NUTSSPORTS SA

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): Rue des Récollets 12B,6600, België

Telefoon (phone): 061 21 92 21 061 21 92 21

Fax (fax): 061 21 92 10 061 21 92 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERSPORT-NUTSSPORTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERSPORT-NUTSSPORTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERSPORT-NUTSSPORTS SA
Products information INTERSPORT-NUTSSPORTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04916900634
Ondernemingsnummer: 6057006835
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INTERSPORT-NUTSSPORTS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERSPORT-NUTSSPORTS SA
(Get full report from official database of BE for INTERSPORT-NUTSSPORTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERSPORT-NUTSSPORTS SA
Addition kinds of activities for INTERSPORT-NUTSSPORTS SA

34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
36489902. Zaklampen | Flashlights
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
59619912. Meubilair en meubilair, postorder | Furniture and furnishings, mail order

Werken bij INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

Zoek naar antwoorden van INTERSPORT-NUTSSPORTS SA in sociale netwerken
Look for responds of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. Laat een reactie achter voor INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. INTERSPORT-NUTSSPORTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. Leave a respond for INTERSPORT-NUTSSPORTS SA. INTERSPORT-NUTSSPORTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERSPORT-NUTSSPORTS SA op de google maps. Adres en contacten INTERSPORT-NUTSSPORTS SA
Location of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA on the google maps. Address and contacts of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERSPORT-NUTSSPORTS SA INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: Marchal F | GeniouS Computers | Hermans Verenfabriek BVBA | EMJ Lighting NV | DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

Other related companies as INTERSPORT-NUTSSPORTS SA: Marchal F | GeniouS Computers | Hermans Verenfabriek BVBA | EMJ Lighting NV | DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL

INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916900634. Het bedrijf INTERSPORT-NUTSSPORTS SA bevindt zich op het adres: Rue des Récollets 12B,6600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERSPORT-NUTSSPORTS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, openstaande posities, locatie van INTERSPORT-NUTSSPORTS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is a company, that was registered 2004 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, company assigned to the tax number BE04916900634. The company INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is located at the address: Rue des Récollets 12B,6600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERSPORT-NUTSSPORTS SA were not found.
The main activity of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA is not available. You also can look at reviews of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, open positions, location of INTERSPORT-NUTSSPORTS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERSPORT-NUTSSPORTS SA, employees, financial statistics.