All Sport

Contactgegevens All Sport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Sport: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Sport

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Diestsestraat 108,3000, België

Telefoon (phone): 016 23 15 66 016 23 15 66

Fax (fax): 016 29 19 66 016 29 19 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Sport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Sport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Sport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Sport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Sport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Sport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Sport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Sport
Products information All Sport

BTW identificatienummer (tax): BE06560729980
Ondernemingsnummer: 1857208251
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in All Sport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Sport
(Get full report from official database of BE for All Sport)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Sport
Addition kinds of activities for All Sport

202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
26750000. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
39490402. Ijsschaatsen, onderdelen en accessoires | Ice skates, parts and accessories
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij All Sport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Sport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Sport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Sport. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van All Sport in sociale netwerken
Look for responds of All Sport in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Sport. Laat een reactie achter voor All Sport. All Sport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Sport. Leave a respond for All Sport. All Sport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Sport op de google maps. Adres en contacten All Sport
Location of All Sport on the google maps. Address and contacts of All Sport

Andere gerelateerde bedrijven als come All Sport All Sport: Dhertoge Dirk | O.V.B.-GENT | Metalogy SA | Building Technologies Intégration | Schmidt N.V.

Other related companies as All Sport: Dhertoge Dirk | O.V.B.-GENT | Metalogy SA | Building Technologies Intégration | Schmidt N.V.

All Sport is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is All Sport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06560729980. Het bedrijf All Sport bevindt zich op het adres: Diestsestraat 108,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 542,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in All Sport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Sport is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Sport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Sport, openstaande posities, locatie van All Sport op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Sport is a company, that was registered 2004 in Leuven region, Belgium. Full name of company is All Sport, company assigned to the tax number BE06560729980. The company All Sport is located at the address: Diestsestraat 108,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 542,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in All Sport were not found.
The main activity of All Sport is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of All Sport is not available. You also can look at reviews of All Sport, open positions, location of All Sport on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Sport, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Sport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Sport, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Sport, employees, financial statistics.