MOVE 2 LIVE BVBA

Contactgegevens MOVE 2 LIVE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOVE 2 LIVE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOVE 2 LIVE BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Londenstraat 1A,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 15 58 03 226 15 58

Fax (fax): 03 226 17 60 03 226 17 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOVE 2 LIVE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOVE 2 LIVE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOVE 2 LIVE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOVE 2 LIVE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOVE 2 LIVE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOVE 2 LIVE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOVE 2 LIVE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOVE 2 LIVE BVBA
Products information MOVE 2 LIVE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01123870849
Ondernemingsnummer: 7289123535
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MOVE 2 LIVE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOVE 2 LIVE BVBA
(Get full report from official database of BE for MOVE 2 LIVE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOVE 2 LIVE BVBA
Addition kinds of activities for MOVE 2 LIVE BVBA

278901. Display montage | Display mounting
342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric

Werken bij MOVE 2 LIVE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOVE 2 LIVE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOVE 2 LIVE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOVE 2 LIVE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

Zoek naar antwoorden van MOVE 2 LIVE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOVE 2 LIVE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOVE 2 LIVE BVBA. Laat een reactie achter voor MOVE 2 LIVE BVBA. MOVE 2 LIVE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOVE 2 LIVE BVBA. Leave a respond for MOVE 2 LIVE BVBA. MOVE 2 LIVE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOVE 2 LIVE BVBA op de google maps. Adres en contacten MOVE 2 LIVE BVBA
Location of MOVE 2 LIVE BVBA on the google maps. Address and contacts of MOVE 2 LIVE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOVE 2 LIVE BVBA MOVE 2 LIVE BVBA: V H Electronic SPRL | Sodiro VZW | John Meuris | Kadee vzw | YFE MERTENS - WORLD

Other related companies as MOVE 2 LIVE BVBA: V H Electronic SPRL | Sodiro VZW | John Meuris | Kadee vzw | YFE MERTENS - WORLD

MOVE 2 LIVE BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is MOVE 2 LIVE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123870849. Het bedrijf MOVE 2 LIVE BVBA bevindt zich op het adres: Londenstraat 1A,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MOVE 2 LIVE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOVE 2 LIVE BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOVE 2 LIVE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOVE 2 LIVE BVBA, openstaande posities, locatie van MOVE 2 LIVE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOVE 2 LIVE BVBA is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is MOVE 2 LIVE BVBA, company assigned to the tax number BE01123870849. The company MOVE 2 LIVE BVBA is located at the address: Londenstraat 1A,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MOVE 2 LIVE BVBA were not found.
The main activity of MOVE 2 LIVE BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOVE 2 LIVE BVBA is not available. You also can look at reviews of MOVE 2 LIVE BVBA, open positions, location of MOVE 2 LIVE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOVE 2 LIVE BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOVE 2 LIVE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOVE 2 LIVE BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOVE 2 LIVE BVBA, employees, financial statistics.