Hans Lemmens Golf België BVBA

Contactgegevens Hans Lemmens Golf België BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hans Lemmens Golf België BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hans Lemmens Golf België BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Energielaan 10,2950, België

Telefoon (phone): 03 666 39 49 03 666 39 49

Fax (fax): 03 666 31 72 03 666 31 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hans Lemmens Golf België BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hans Lemmens Golf België BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hans Lemmens Golf België BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hans Lemmens Golf België BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hans Lemmens Golf België BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hans Lemmens Golf België BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hans Lemmens Golf België BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hans Lemmens Golf België BVBA
Products information Hans Lemmens Golf België BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01411987304
Ondernemingsnummer: 8474822998
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hans Lemmens Golf België BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hans Lemmens Golf België BVBA
(Get full report from official database of BE for Hans Lemmens Golf België BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hans Lemmens Golf België BVBA
Addition kinds of activities for Hans Lemmens Golf België BVBA

011200. Rijst | Rice
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating

Werken bij Hans Lemmens Golf België BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hans Lemmens Golf België BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hans Lemmens Golf België BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hans Lemmens Golf België BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

Zoek naar antwoorden van Hans Lemmens Golf België BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hans Lemmens Golf België BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hans Lemmens Golf België BVBA. Laat een reactie achter voor Hans Lemmens Golf België BVBA. Hans Lemmens Golf België BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hans Lemmens Golf België BVBA. Leave a respond for Hans Lemmens Golf België BVBA. Hans Lemmens Golf België BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hans Lemmens Golf België BVBA op de google maps. Adres en contacten Hans Lemmens Golf België BVBA
Location of Hans Lemmens Golf België BVBA on the google maps. Address and contacts of Hans Lemmens Golf België BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hans Lemmens Golf België BVBA Hans Lemmens Golf België BVBA: P.C.C. BVBA | Penneman BVBA | WEGENBOUW LIMBURG BVBA | Action et Recherche Culturelles ASBL | European DVD Association

Other related companies as Hans Lemmens Golf België BVBA: P.C.C. BVBA | Penneman BVBA | WEGENBOUW LIMBURG BVBA | Action et Recherche Culturelles ASBL | European DVD Association

Hans Lemmens Golf België BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Hans Lemmens Golf België BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01411987304. Het bedrijf Hans Lemmens Golf België BVBA bevindt zich op het adres: Energielaan 10,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hans Lemmens Golf België BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hans Lemmens Golf België BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hans Lemmens Golf België BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hans Lemmens Golf België BVBA, openstaande posities, locatie van Hans Lemmens Golf België BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hans Lemmens Golf België BVBA is a company, that was registered 2014 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Hans Lemmens Golf België BVBA, company assigned to the tax number BE01411987304. The company Hans Lemmens Golf België BVBA is located at the address: Energielaan 10,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hans Lemmens Golf België BVBA were not found.
The main activity of Hans Lemmens Golf België BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hans Lemmens Golf België BVBA is not available. You also can look at reviews of Hans Lemmens Golf België BVBA, open positions, location of Hans Lemmens Golf België BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hans Lemmens Golf België BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hans Lemmens Golf België BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hans Lemmens Golf België BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hans Lemmens Golf België BVBA, employees, financial statistics.