Roues et Trains Montes

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Roues et Trains Montes
Private companiesMiscellaneous Retail • Roues et Trains Montes

Contactgegevens Roues et Trains Montes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roues et Trains Montes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roues et Trains Montes

Regio (region): Seraing, België

Adres (address): Avenue Greiner 1,4100, België

Telefoon (phone): 04 338 83 11 04 338 83 11

Fax (fax): 04 338 83 29 04 338 83 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roues et Trains Montes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roues et Trains Montes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roues et Trains Montes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roues et Trains Montes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roues et Trains Montes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roues et Trains Montes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roues et Trains Montes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roues et Trains Montes
Products information Roues et Trains Montes

BTW identificatienummer (tax): BE01978332519
Ondernemingsnummer: 9003814697
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Roues et Trains Montes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roues et Trains Montes
(Get full report from official database of BE for Roues et Trains Montes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roues et Trains Montes
Addition kinds of activities for Roues et Trains Montes

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
01610410. Romaine boerderij | Romaine farm
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware

Werken bij Roues et Trains Montes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roues et Trains Montes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roues et Trains Montes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roues et Trains Montes. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van Roues et Trains Montes in sociale netwerken
Look for responds of Roues et Trains Montes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roues et Trains Montes. Laat een reactie achter voor Roues et Trains Montes. Roues et Trains Montes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roues et Trains Montes. Leave a respond for Roues et Trains Montes. Roues et Trains Montes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roues et Trains Montes op de google maps. Adres en contacten Roues et Trains Montes
Location of Roues et Trains Montes on the google maps. Address and contacts of Roues et Trains Montes

Andere gerelateerde bedrijven als come Roues et Trains Montes Roues et Trains Montes: Venus | Bellock BVBA | Meca-Service SPRL | Borlix NV | Gruyaert Eugeen

Other related companies as Roues et Trains Montes: Venus | Bellock BVBA | Meca-Service SPRL | Borlix NV | Gruyaert Eugeen

Roues et Trains Montes is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Seraing, België. De volledige naam van het bedrijf is Roues et Trains Montes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978332519. Het bedrijf Roues et Trains Montes bevindt zich op het adres: Avenue Greiner 1,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 292,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Roues et Trains Montes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roues et Trains Montes is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roues et Trains Montes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roues et Trains Montes, openstaande posities, locatie van Roues et Trains Montes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roues et Trains Montes is a company, that was registered 2018 in Seraing region, Belgium. Full name of company is Roues et Trains Montes, company assigned to the tax number BE01978332519. The company Roues et Trains Montes is located at the address: Avenue Greiner 1,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 292,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Roues et Trains Montes were not found.
The main activity of Roues et Trains Montes is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Roues et Trains Montes is not available. You also can look at reviews of Roues et Trains Montes, open positions, location of Roues et Trains Montes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roues et Trains Montes, Seraing: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roues et Trains Montes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roues et Trains Montes, Seraing: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roues et Trains Montes, employees, financial statistics.