FRANCIER J GLASHANDEL NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FRANCIER J GLASHANDEL NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FRANCIER J GLASHANDEL NV

Contactgegevens FRANCIER J GLASHANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIER J GLASHANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIER J GLASHANDEL NV

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 509,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 15 55 059 70 15 55

Fax (fax): 059 80 28 65 059 80 28 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIER J GLASHANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIER J GLASHANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIER J GLASHANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIER J GLASHANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIER J GLASHANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIER J GLASHANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIER J GLASHANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIER J GLASHANDEL NV
Products information FRANCIER J GLASHANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04998474121
Ondernemingsnummer: 7756866455
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FRANCIER J GLASHANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIER J GLASHANDEL NV
(Get full report from official database of BE for FRANCIER J GLASHANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIER J GLASHANDEL NV
Addition kinds of activities for FRANCIER J GLASHANDEL NV

14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij FRANCIER J GLASHANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIER J GLASHANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIER J GLASHANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIER J GLASHANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van FRANCIER J GLASHANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIER J GLASHANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIER J GLASHANDEL NV. Laat een reactie achter voor FRANCIER J GLASHANDEL NV. FRANCIER J GLASHANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIER J GLASHANDEL NV. Leave a respond for FRANCIER J GLASHANDEL NV. FRANCIER J GLASHANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIER J GLASHANDEL NV op de google maps. Adres en contacten FRANCIER J GLASHANDEL NV
Location of FRANCIER J GLASHANDEL NV on the google maps. Address and contacts of FRANCIER J GLASHANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIER J GLASHANDEL NV FRANCIER J GLASHANDEL NV: BANDEN VERBIESE NV | Belgian Courier Association | Groenservice BVBA | Dymotec N.V. | Marieke Bollens BVBA

Other related companies as FRANCIER J GLASHANDEL NV: BANDEN VERBIESE NV | Belgian Courier Association | Groenservice BVBA | Dymotec N.V. | Marieke Bollens BVBA

FRANCIER J GLASHANDEL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIER J GLASHANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04998474121. Het bedrijf FRANCIER J GLASHANDEL NV bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 509,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FRANCIER J GLASHANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIER J GLASHANDEL NV is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIER J GLASHANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIER J GLASHANDEL NV, openstaande posities, locatie van FRANCIER J GLASHANDEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FRANCIER J GLASHANDEL NV is a company, that was registered 2008 in Oostende region, Belgium. Full name of company is FRANCIER J GLASHANDEL NV, company assigned to the tax number BE04998474121. The company FRANCIER J GLASHANDEL NV is located at the address: Torhoutsesteenweg 509,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FRANCIER J GLASHANDEL NV were not found.
The main activity of FRANCIER J GLASHANDEL NV is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIER J GLASHANDEL NV is not available. You also can look at reviews of FRANCIER J GLASHANDEL NV, open positions, location of FRANCIER J GLASHANDEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIER J GLASHANDEL NV, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIER J GLASHANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIER J GLASHANDEL NV, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIER J GLASHANDEL NV, employees, financial statistics.