Fossoul J & Fils SPRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Fossoul J & Fils SPRL
Private companiesMiscellaneous Retail • Fossoul J & Fils SPRL

Contactgegevens Fossoul J & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fossoul J & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fossoul J & Fils SPRL

Regio (region): Saint-Georges-sur-Meuse, België

Adres (address): Chaussée Verte 199,4470, België

Telefoon (phone): 02 219 99 69; 04 259 51 98 02 219 99 69; 04 259 51 98

Fax (fax): +32 (14) 565-38-98 +32 (14) 565-38-98

E-Mail: jfossoul@fossoul_tpts.isabel.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fossoul J & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fossoul J & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fossoul J & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fossoul J & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fossoul J & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fossoul J & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fossoul J & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fossoul J & Fils SPRL
Products information Fossoul J & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02059082031
Ondernemingsnummer: 6050140380
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fossoul J & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fossoul J & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Fossoul J & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fossoul J & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Fossoul J & Fils SPRL

824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
23890102. voetjes | Footlets
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service
82990103. Bloemenarrangement instructie | Floral arrangement instruction

Werken bij Fossoul J & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fossoul J & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fossoul J & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fossoul J & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van Fossoul J & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Fossoul J & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fossoul J & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Fossoul J & Fils SPRL. Fossoul J & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fossoul J & Fils SPRL. Leave a respond for Fossoul J & Fils SPRL. Fossoul J & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fossoul J & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Fossoul J & Fils SPRL
Location of Fossoul J & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Fossoul J & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fossoul J & Fils SPRL Fossoul J & Fils SPRL: Frank Berger Event | BOUCKAERT GEERT/SANITAIR | Demarez Déco | Frigo's Fierens BVBA | Icarus S.A.

Other related companies as Fossoul J & Fils SPRL: Frank Berger Event | BOUCKAERT GEERT/SANITAIR | Demarez Déco | Frigo's Fierens BVBA | Icarus S.A.

Fossoul J & Fils SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Saint-Georges-sur-Meuse, België. De volledige naam van het bedrijf is Fossoul J & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02059082031. Het bedrijf Fossoul J & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée Verte 199,4470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fossoul J & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fossoul J & Fils SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fossoul J & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fossoul J & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Fossoul J & Fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie jfossoul@fossoul_tpts.isabel.be

Fossoul J & Fils SPRL is a company, that was registered 1990 in Saint-Georges-sur-Meuse region, Belgium. Full name of company is Fossoul J & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE02059082031. The company Fossoul J & Fils SPRL is located at the address: Chaussée Verte 199,4470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fossoul J & Fils SPRL were not found.
The main activity of Fossoul J & Fils SPRL is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fossoul J & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Fossoul J & Fils SPRL, open positions, location of Fossoul J & Fils SPRL on the map. For more information, write us to email jfossoul@fossoul_tpts.isabel.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fossoul J & Fils SPRL, Saint-Georges-sur-Meuse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fossoul J & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fossoul J & Fils SPRL, Saint-Georges-sur-Meuse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fossoul J & Fils SPRL, employees, financial statistics.