Beregoed

Contactgegevens Beregoed: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beregoed: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beregoed

Regio (region): Zwevegem (Sint-Denijs), België

Adres (address): Helkijnstraat 44,8554, België

Telefoon (phone): 056 45 71 00 056 45 71 00

Fax (fax): 056 45 71 28 056 45 71 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beregoed: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beregoed"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beregoed"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beregoed, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beregoed. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beregoed, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beregoed. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beregoed
Products information Beregoed

BTW identificatienummer (tax): BE08331176757
Ondernemingsnummer: 4750457763
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beregoed zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beregoed
(Get full report from official database of BE for Beregoed)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beregoed
Addition kinds of activities for Beregoed

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
013999. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour

Werken bij Beregoed: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beregoed: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beregoed. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beregoed. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van Beregoed in sociale netwerken
Look for responds of Beregoed in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beregoed. Laat een reactie achter voor Beregoed. Beregoed bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beregoed. Leave a respond for Beregoed. Beregoed on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beregoed op de google maps. Adres en contacten Beregoed
Location of Beregoed on the google maps. Address and contacts of Beregoed

Andere gerelateerde bedrijven als come Beregoed Beregoed: Hollange Frères SPRL | L.M. Prodim | Quairiaux B | CORNE | Direct Tailoring sprl

Other related companies as Beregoed: Hollange Frères SPRL | L.M. Prodim | Quairiaux B | CORNE | Direct Tailoring sprl

Beregoed is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zwevegem (Sint-Denijs), België. De volledige naam van het bedrijf is Beregoed, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331176757. Het bedrijf Beregoed bevindt zich op het adres: Helkijnstraat 44,8554. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beregoed zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beregoed is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beregoed is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beregoed, openstaande posities, locatie van Beregoed op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beregoed is a company, that was registered 2004 in Zwevegem (Sint-Denijs) region, Belgium. Full name of company is Beregoed, company assigned to the tax number BE08331176757. The company Beregoed is located at the address: Helkijnstraat 44,8554. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beregoed were not found.
The main activity of Beregoed is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beregoed is not available. You also can look at reviews of Beregoed, open positions, location of Beregoed on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beregoed, Zwevegem (Sint-Denijs): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beregoed, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beregoed, Zwevegem (Sint-Denijs): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beregoed, employees, financial statistics.