Agence Bella Pub SA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Agence Bella Pub SA
Private companiesHealth Services • Agence Bella Pub SA

Contactgegevens Agence Bella Pub SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agence Bella Pub SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agence Bella Pub SA

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Avenue Eugène Mascaux 174A,6001, België

Telefoon (phone): 071 47 67 92 071 47 67 92

Fax (fax): 071 47 67 93 071 47 67 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agence Bella Pub SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agence Bella Pub SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agence Bella Pub SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agence Bella Pub SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agence Bella Pub SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agence Bella Pub SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agence Bella Pub SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agence Bella Pub SA
Products information Agence Bella Pub SA

BTW identificatienummer (tax): BE06216857910
Ondernemingsnummer: 6782379150
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Agence Bella Pub SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agence Bella Pub SA
(Get full report from official database of BE for Agence Bella Pub SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agence Bella Pub SA
Addition kinds of activities for Agence Bella Pub SA

242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
51490303. Fruit schil | Fruit peel

Werken bij Agence Bella Pub SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agence Bella Pub SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agence Bella Pub SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agence Bella Pub SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Agence Bella Pub SA in sociale netwerken
Look for responds of Agence Bella Pub SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agence Bella Pub SA. Laat een reactie achter voor Agence Bella Pub SA. Agence Bella Pub SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agence Bella Pub SA. Leave a respond for Agence Bella Pub SA. Agence Bella Pub SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agence Bella Pub SA op de google maps. Adres en contacten Agence Bella Pub SA
Location of Agence Bella Pub SA on the google maps. Address and contacts of Agence Bella Pub SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Agence Bella Pub SA Agence Bella Pub SA: Colorpoint SA | CENTR DES JEUX SA | Omniform SA | Haecon N.V. | Dielen

Other related companies as Agence Bella Pub SA: Colorpoint SA | CENTR DES JEUX SA | Omniform SA | Haecon N.V. | Dielen

Agence Bella Pub SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Agence Bella Pub SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216857910. Het bedrijf Agence Bella Pub SA bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Mascaux 174A,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Agence Bella Pub SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agence Bella Pub SA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agence Bella Pub SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agence Bella Pub SA, openstaande posities, locatie van Agence Bella Pub SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agence Bella Pub SA is a company, that was registered 2015 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is Agence Bella Pub SA, company assigned to the tax number BE06216857910. The company Agence Bella Pub SA is located at the address: Avenue Eugène Mascaux 174A,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Agence Bella Pub SA were not found.
The main activity of Agence Bella Pub SA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Agence Bella Pub SA is not available. You also can look at reviews of Agence Bella Pub SA, open positions, location of Agence Bella Pub SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agence Bella Pub SA, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agence Bella Pub SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agence Bella Pub SA, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agence Bella Pub SA, employees, financial statistics.