ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA

Contactgegevens ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Gemeenteplein 24,8300, België

Telefoon (phone): 050 60 50 63 050 60 50 63

Fax (fax): 050 61 05 93 050 61 05 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA
Products information ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04388183593
Ondernemingsnummer: 5039398193
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA

01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
50750102. Luchtfilters | Air filters
51469903. Vissen, bevroren, verpakt | Fish, frozen, unpackaged
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. Leave a respond for ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA. ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA
Location of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: Compubel BVBA | Janssen B | A.S.B.L. X-Tended | Sign BVBA | Martens Constructions bvba

Other related companies as ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA: Compubel BVBA | Janssen B | A.S.B.L. X-Tended | Sign BVBA | Martens Constructions bvba

ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04388183593. Het bedrijf ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 24,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 296,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is a company, that was registered 2007 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, company assigned to the tax number BE04388183593. The company ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is located at the address: Gemeenteplein 24,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 296,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, open positions, location of ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR JOHAN BEKE BVBA, employees, financial statistics.