Vande Keere-Tant BVBA

Contactgegevens Vande Keere-Tant BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vande Keere-Tant BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vande Keere-Tant BVBA

Regio (region): Beernem (Sint-Joris), België

Adres (address): Kerkstraat 3,8730, België

Telefoon (phone): 050 78 88 27 050 78 88 27

Fax (fax): 050 79 15 44 050 79 15 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vande Keere-Tant BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vande Keere-Tant BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vande Keere-Tant BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vande Keere-Tant BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vande Keere-Tant BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vande Keere-Tant BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vande Keere-Tant BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vande Keere-Tant BVBA
Products information Vande Keere-Tant BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07128173828
Ondernemingsnummer: 5590911865
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vande Keere-Tant BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vande Keere-Tant BVBA
(Get full report from official database of BE for Vande Keere-Tant BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vande Keere-Tant BVBA
Addition kinds of activities for Vande Keere-Tant BVBA

14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
33510203. Buizen, koper en koperlegering | Tubing, copper and copper alloy
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs

Werken bij Vande Keere-Tant BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vande Keere-Tant BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vande Keere-Tant BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vande Keere-Tant BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van Vande Keere-Tant BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vande Keere-Tant BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vande Keere-Tant BVBA. Laat een reactie achter voor Vande Keere-Tant BVBA. Vande Keere-Tant BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vande Keere-Tant BVBA. Leave a respond for Vande Keere-Tant BVBA. Vande Keere-Tant BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vande Keere-Tant BVBA op de google maps. Adres en contacten Vande Keere-Tant BVBA
Location of Vande Keere-Tant BVBA on the google maps. Address and contacts of Vande Keere-Tant BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vande Keere-Tant BVBA Vande Keere-Tant BVBA: METAALBOUW DEVOLDERE NV | CPH ASBL | Association Belge du Diabète ASBL | Buro Care | THE LOW COUNTRIES SCULPTURE SOCIETY VZW

Other related companies as Vande Keere-Tant BVBA: METAALBOUW DEVOLDERE NV | CPH ASBL | Association Belge du Diabète ASBL | Buro Care | THE LOW COUNTRIES SCULPTURE SOCIETY VZW

Vande Keere-Tant BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Beernem (Sint-Joris), België. De volledige naam van het bedrijf is Vande Keere-Tant BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07128173828. Het bedrijf Vande Keere-Tant BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 3,8730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vande Keere-Tant BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vande Keere-Tant BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vande Keere-Tant BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vande Keere-Tant BVBA, openstaande posities, locatie van Vande Keere-Tant BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vande Keere-Tant BVBA is a company, that was registered 2007 in Beernem (Sint-Joris) region, Belgium. Full name of company is Vande Keere-Tant BVBA, company assigned to the tax number BE07128173828. The company Vande Keere-Tant BVBA is located at the address: Kerkstraat 3,8730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vande Keere-Tant BVBA were not found.
The main activity of Vande Keere-Tant BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vande Keere-Tant BVBA is not available. You also can look at reviews of Vande Keere-Tant BVBA, open positions, location of Vande Keere-Tant BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vande Keere-Tant BVBA, Beernem (Sint-Joris): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vande Keere-Tant BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vande Keere-Tant BVBA, Beernem (Sint-Joris): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vande Keere-Tant BVBA, employees, financial statistics.