CENTEA KANTOOR MECHELEN

Contactgegevens CENTEA KANTOOR MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA KANTOOR MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA KANTOOR MECHELEN

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Grote Markt 17,2800, België

Telefoon (phone): 015 21 75 68; 015 21 82 17 015 21 75 68; 015 21 82 17

Fax (fax): 015 29 05 22 015 29 05 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA KANTOOR MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA KANTOOR MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA KANTOOR MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA KANTOOR MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA KANTOOR MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA KANTOOR MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA KANTOOR MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA KANTOOR MECHELEN
Products information CENTEA KANTOOR MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06790618896
Ondernemingsnummer: 4193176269
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTEA KANTOOR MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA KANTOOR MECHELEN
(Get full report from official database of BE for CENTEA KANTOOR MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA KANTOOR MECHELEN
Addition kinds of activities for CENTEA KANTOOR MECHELEN

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
20139908. Lamsstoofpot, Uit gekocht vlees | Lamb stew, from purchased meat
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
57199902. bezems | Brooms
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij CENTEA KANTOOR MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA KANTOOR MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA KANTOOR MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA KANTOOR MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van CENTEA KANTOOR MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA KANTOOR MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA KANTOOR MECHELEN. Laat een reactie achter voor CENTEA KANTOOR MECHELEN. CENTEA KANTOOR MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA KANTOOR MECHELEN. Leave a respond for CENTEA KANTOOR MECHELEN. CENTEA KANTOOR MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA KANTOOR MECHELEN op de google maps. Adres en contacten CENTEA KANTOOR MECHELEN
Location of CENTEA KANTOOR MECHELEN on the google maps. Address and contacts of CENTEA KANTOOR MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA KANTOOR MECHELEN CENTEA KANTOOR MECHELEN: Sotraphenix | Van Geel Alain | Cosmo Time Systems NV | Frementex Carpets N.V. | De Coninck sanitair

Other related companies as CENTEA KANTOOR MECHELEN: Sotraphenix | Van Geel Alain | Cosmo Time Systems NV | Frementex Carpets N.V. | De Coninck sanitair

CENTEA KANTOOR MECHELEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA KANTOOR MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06790618896. Het bedrijf CENTEA KANTOOR MECHELEN bevindt zich op het adres: Grote Markt 17,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTEA KANTOOR MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTEA KANTOOR MECHELEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA KANTOOR MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA KANTOOR MECHELEN, openstaande posities, locatie van CENTEA KANTOOR MECHELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTEA KANTOOR MECHELEN is a company, that was registered 2007 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is CENTEA KANTOOR MECHELEN, company assigned to the tax number BE06790618896. The company CENTEA KANTOOR MECHELEN is located at the address: Grote Markt 17,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTEA KANTOOR MECHELEN were not found.
The main activity of CENTEA KANTOOR MECHELEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA KANTOOR MECHELEN is not available. You also can look at reviews of CENTEA KANTOOR MECHELEN, open positions, location of CENTEA KANTOOR MECHELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA KANTOOR MECHELEN, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA KANTOOR MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA KANTOOR MECHELEN, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA KANTOOR MECHELEN, employees, financial statistics.