Clarysse J

Contactgegevens Clarysse J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clarysse J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clarysse J

Regio (region): Pittem, België

Adres (address): Brugsesteenweg 106,8740, België

Telefoon (phone): 051 46 65 31 051 46 65 31

Fax (fax): 051 46 54 21 051 46 54 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clarysse J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clarysse J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clarysse J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clarysse J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clarysse J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clarysse J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clarysse J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clarysse J
Products information Clarysse J

BTW identificatienummer (tax): BE03359039306
Ondernemingsnummer: 6775512695
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Clarysse J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clarysse J
(Get full report from official database of BE for Clarysse J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clarysse J
Addition kinds of activities for Clarysse J

267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
50130108. Automotive benodigdheden | Automotive supplies

Werken bij Clarysse J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clarysse J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clarysse J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clarysse J. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van Clarysse J in sociale netwerken
Look for responds of Clarysse J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clarysse J. Laat een reactie achter voor Clarysse J. Clarysse J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clarysse J. Leave a respond for Clarysse J. Clarysse J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clarysse J op de google maps. Adres en contacten Clarysse J
Location of Clarysse J on the google maps. Address and contacts of Clarysse J

Andere gerelateerde bedrijven als come Clarysse J Clarysse J: 't Dul Konijn | Vertalingen TS | Costers-Rasschaert | Moesen N.V. | Gilson, Jean--Pierre

Other related companies as Clarysse J: 't Dul Konijn | Vertalingen TS | Costers-Rasschaert | Moesen N.V. | Gilson, Jean--Pierre

Clarysse J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Pittem, België. De volledige naam van het bedrijf is Clarysse J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03359039306. Het bedrijf Clarysse J bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 106,8740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 560,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Clarysse J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clarysse J is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clarysse J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clarysse J, openstaande posities, locatie van Clarysse J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clarysse J is a company, that was registered 2001 in Pittem region, Belgium. Full name of company is Clarysse J, company assigned to the tax number BE03359039306. The company Clarysse J is located at the address: Brugsesteenweg 106,8740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 560,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Clarysse J were not found.
The main activity of Clarysse J is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clarysse J is not available. You also can look at reviews of Clarysse J, open positions, location of Clarysse J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clarysse J, Pittem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clarysse J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clarysse J, Pittem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clarysse J, employees, financial statistics.