A @Dockx.be

Contactgegevens A @Dockx.be: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A @Dockx.be: address, phone, fax, email, website, opening hours

A @Dockx.be

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 400,2610, België

Telefoon (phone): 03 827 30 30; 03 828 80 80 03 827 30 30; 03 828 80 80

Fax (fax): 03 825 13 51 03 825 13 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A @Dockx.be: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A @Dockx.be"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A @Dockx.be"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A @Dockx.be, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A @Dockx.be. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A @Dockx.be, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A @Dockx.be. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A @Dockx.be
Products information A @Dockx.be

BTW identificatienummer (tax): BE09549835205
Ondernemingsnummer: 2327148437
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A @Dockx.be zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A @Dockx.be
(Get full report from official database of BE for A @Dockx.be)

Aanvulling soorten activiteiten voor A @Dockx.be
Addition kinds of activities for A @Dockx.be

17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
27410601. Technische handleidingen: publicatie en drukwerk | Technical manuals: publishing and printing
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
36770103. Flyback transformatoren | Flyback transformers

Werken bij A @Dockx.be: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A @Dockx.be: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A @Dockx.be. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A @Dockx.be. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van A @Dockx.be in sociale netwerken
Look for responds of A @Dockx.be in social networks

Lees alle opmerkingen voor A @Dockx.be. Laat een reactie achter voor A @Dockx.be. A @Dockx.be bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A @Dockx.be. Leave a respond for A @Dockx.be. A @Dockx.be on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A @Dockx.be op de google maps. Adres en contacten A @Dockx.be
Location of A @Dockx.be on the google maps. Address and contacts of A @Dockx.be

Andere gerelateerde bedrijven als come A @Dockx.be A @Dockx.be: San-Calor BVBA | Galerie Transit | Guevar Informatique | AC Communication SPRL | Eurobanner

Other related companies as A @Dockx.be: San-Calor BVBA | Galerie Transit | Guevar Informatique | AC Communication SPRL | Eurobanner

A @Dockx.be is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is A @Dockx.be, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09549835205. Het bedrijf A @Dockx.be bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 400,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A @Dockx.be zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A @Dockx.be is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A @Dockx.be is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A @Dockx.be, openstaande posities, locatie van A @Dockx.be op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A @Dockx.be is a company, that was registered 2010 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is A @Dockx.be, company assigned to the tax number BE09549835205. The company A @Dockx.be is located at the address: Boomsesteenweg 400,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A @Dockx.be were not found.
The main activity of A @Dockx.be is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A @Dockx.be is not available. You also can look at reviews of A @Dockx.be, open positions, location of A @Dockx.be on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A @Dockx.be, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A @Dockx.be, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A @Dockx.be, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A @Dockx.be, employees, financial statistics.