Argentakantoor Bissegem

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Argentakantoor Bissegem
Private companiesLegal Services • Argentakantoor Bissegem

Contactgegevens Argentakantoor Bissegem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argentakantoor Bissegem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argentakantoor Bissegem

Regio (region): Kortrijk (Bissegem), België

Adres (address): Meensesteenweg 397,8501, België

Telefoon (phone): 056 36 05 08 056 36 05 08

Fax (fax): 056 36 04 98 056 36 04 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argentakantoor Bissegem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argentakantoor Bissegem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argentakantoor Bissegem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argentakantoor Bissegem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argentakantoor Bissegem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argentakantoor Bissegem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argentakantoor Bissegem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argentakantoor Bissegem
Products information Argentakantoor Bissegem

BTW identificatienummer (tax): BE06050140380
Ondernemingsnummer: 4217346191
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Argentakantoor Bissegem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argentakantoor Bissegem
(Get full report from official database of BE for Argentakantoor Bissegem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argentakantoor Bissegem
Addition kinds of activities for Argentakantoor Bissegem

344600. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
20489900. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
50820405. Steengroeve machines en uitrusting | Quarrying machinery and equipment
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij Argentakantoor Bissegem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argentakantoor Bissegem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argentakantoor Bissegem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argentakantoor Bissegem. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Argentakantoor Bissegem in sociale netwerken
Look for responds of Argentakantoor Bissegem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argentakantoor Bissegem. Laat een reactie achter voor Argentakantoor Bissegem. Argentakantoor Bissegem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argentakantoor Bissegem. Leave a respond for Argentakantoor Bissegem. Argentakantoor Bissegem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argentakantoor Bissegem op de google maps. Adres en contacten Argentakantoor Bissegem
Location of Argentakantoor Bissegem on the google maps. Address and contacts of Argentakantoor Bissegem

Andere gerelateerde bedrijven als come Argentakantoor Bissegem Argentakantoor Bissegem: Microscript Services for Communication SA | Pac-Design BVBA | Edcogas Kachelhuis BVBA | Kaybee International SA | DANIELBANZA

Other related companies as Argentakantoor Bissegem: Microscript Services for Communication SA | Pac-Design BVBA | Edcogas Kachelhuis BVBA | Kaybee International SA | DANIELBANZA

Argentakantoor Bissegem is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Bissegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Argentakantoor Bissegem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06050140380. Het bedrijf Argentakantoor Bissegem bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 397,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Argentakantoor Bissegem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Argentakantoor Bissegem is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argentakantoor Bissegem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argentakantoor Bissegem, openstaande posities, locatie van Argentakantoor Bissegem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Argentakantoor Bissegem is a company, that was registered 2012 in Kortrijk (Bissegem) region, Belgium. Full name of company is Argentakantoor Bissegem, company assigned to the tax number BE06050140380. The company Argentakantoor Bissegem is located at the address: Meensesteenweg 397,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Argentakantoor Bissegem were not found.
The main activity of Argentakantoor Bissegem is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Argentakantoor Bissegem is not available. You also can look at reviews of Argentakantoor Bissegem, open positions, location of Argentakantoor Bissegem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argentakantoor Bissegem, Kortrijk (Bissegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argentakantoor Bissegem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argentakantoor Bissegem, Kortrijk (Bissegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argentakantoor Bissegem, employees, financial statistics.