SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW
Private companiesNonclassifiable Establishments • SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW

Contactgegevens SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Vijversstraat 55,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 04 83 011 21 04 83

Fax (fax): 011 21 05 68 011 21 05 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW
Products information SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09970062255
Ondernemingsnummer: 8629455566
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW
(Get full report from official database of BE for SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW
Addition kinds of activities for SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW

514902. Huisdiervoer | Pet foods
07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
07230202. Corn shelling diensten | Corn shelling services
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
37280504. Tow targets | Tow targets
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW in sociale netwerken
Look for responds of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. Laat een reactie achter voor SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. Leave a respond for SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW. SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW op de google maps. Adres en contacten SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW
Location of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW on the google maps. Address and contacts of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: Steunpunt Tewerkstelling-Rzoezie VZW | ORTHO-SHOP VERTRIEST | Belgische Petroleum Federatie VZW | COM-Trade BVBA | KORTHOUDT, DIDIER

Other related companies as SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW: Steunpunt Tewerkstelling-Rzoezie VZW | ORTHO-SHOP VERTRIEST | Belgische Petroleum Federatie VZW | COM-Trade BVBA | KORTHOUDT, DIDIER

SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09970062255. Het bedrijf SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW bevindt zich op het adres: Vijversstraat 55,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, openstaande posities, locatie van SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is a company, that was registered 2013 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, company assigned to the tax number BE09970062255. The company SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is located at the address: Vijversstraat 55,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW were not found.
The main activity of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW is not available. You also can look at reviews of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, open positions, location of SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPEH DIENST VOOR PLEEGZORG VZ VZW, employees, financial statistics.