PLANNING CENTRE SEVERINE

Contactgegevens PLANNING CENTRE SEVERINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLANNING CENTRE SEVERINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLANNING CENTRE SEVERINE

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): d'Aumalestraat 21,1070, België

Telefoon (phone): 02 524 33 14 02 524 33 14

Fax (fax): +32 (84) 561-61-47 +32 (84) 561-61-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLANNING CENTRE SEVERINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLANNING CENTRE SEVERINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLANNING CENTRE SEVERINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLANNING CENTRE SEVERINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLANNING CENTRE SEVERINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLANNING CENTRE SEVERINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLANNING CENTRE SEVERINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLANNING CENTRE SEVERINE
Products information PLANNING CENTRE SEVERINE

BTW identificatienummer (tax): BE07200408935
Ondernemingsnummer: 2550720214
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PLANNING CENTRE SEVERINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLANNING CENTRE SEVERINE
(Get full report from official database of BE for PLANNING CENTRE SEVERINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLANNING CENTRE SEVERINE
Addition kinds of activities for PLANNING CENTRE SEVERINE

355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
35720101. Schijfeenheden, computer | Disk drives, computer
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
39490506. Gevallen, pistool en staaf (sportuitrusting) | Cases, gun and rod (sporting equipment)
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij PLANNING CENTRE SEVERINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLANNING CENTRE SEVERINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLANNING CENTRE SEVERINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLANNING CENTRE SEVERINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

Zoek naar antwoorden van PLANNING CENTRE SEVERINE in sociale netwerken
Look for responds of PLANNING CENTRE SEVERINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLANNING CENTRE SEVERINE. Laat een reactie achter voor PLANNING CENTRE SEVERINE. PLANNING CENTRE SEVERINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLANNING CENTRE SEVERINE. Leave a respond for PLANNING CENTRE SEVERINE. PLANNING CENTRE SEVERINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLANNING CENTRE SEVERINE op de google maps. Adres en contacten PLANNING CENTRE SEVERINE
Location of PLANNING CENTRE SEVERINE on the google maps. Address and contacts of PLANNING CENTRE SEVERINE

Andere gerelateerde bedrijven als come PLANNING CENTRE SEVERINE PLANNING CENTRE SEVERINE: Alarm Lctronic | Milo Schoonmaak BVBA | Bouwbedrijf Willems & Co NV | Verdoodt August BVBA | Michel Rocher

Other related companies as PLANNING CENTRE SEVERINE: Alarm Lctronic | Milo Schoonmaak BVBA | Bouwbedrijf Willems & Co NV | Verdoodt August BVBA | Michel Rocher

PLANNING CENTRE SEVERINE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is PLANNING CENTRE SEVERINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07200408935. Het bedrijf PLANNING CENTRE SEVERINE bevindt zich op het adres: d'Aumalestraat 21,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PLANNING CENTRE SEVERINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLANNING CENTRE SEVERINE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLANNING CENTRE SEVERINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLANNING CENTRE SEVERINE, openstaande posities, locatie van PLANNING CENTRE SEVERINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLANNING CENTRE SEVERINE is a company, that was registered 1992 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is PLANNING CENTRE SEVERINE, company assigned to the tax number BE07200408935. The company PLANNING CENTRE SEVERINE is located at the address: d'Aumalestraat 21,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PLANNING CENTRE SEVERINE were not found.
The main activity of PLANNING CENTRE SEVERINE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLANNING CENTRE SEVERINE is not available. You also can look at reviews of PLANNING CENTRE SEVERINE, open positions, location of PLANNING CENTRE SEVERINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLANNING CENTRE SEVERINE, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLANNING CENTRE SEVERINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLANNING CENTRE SEVERINE, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLANNING CENTRE SEVERINE, employees, financial statistics.