Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst

Contactgegevens Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Antwerpsestraat 145,2500, België

Telefoon (phone): 03 491 86 50; 03 491 86 51; 03 491 86 52 03 491 86 50; 03 491 86 51; 03 491 86 52

Fax (fax): +32 (53) 963-90-33 +32 (53) 963-90-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst
Products information Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst

BTW identificatienummer (tax): BE05002593994
Ondernemingsnummer: 4024536132
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst
(Get full report from official database of BE for Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst
Addition kinds of activities for Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst

15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
16299902. Aardbevingend contractant | Earthmoving contractor
24110305. Sliding logs | Skidding logs
38260605. Magnetische resonantiebeeldapparatuur | Magnetic resonance imaging apparatus
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
50650300. Elektronische onderdelen | Electronic parts
51940202. Snuif | Snuff
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

Zoek naar antwoorden van Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst in sociale netwerken
Look for responds of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Laat een reactie achter voor Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Leave a respond for Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst. Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst op de google maps. Adres en contacten Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst
Location of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst on the google maps. Address and contacts of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: Jury d'Etat-Taisnier | Rainco SPRL | CYR DETOURNAY & Fils SPRL | Bartsoen-Devos N.V. | Eric Marquet

Other related companies as Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst: Jury d'Etat-Taisnier | Rainco SPRL | CYR DETOURNAY & Fils SPRL | Bartsoen-Devos N.V. | Eric Marquet

Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05002593994. Het bedrijf Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 145,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, openstaande posities, locatie van Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is a company, that was registered 2002 in Lier region, Belgium. Full name of company is Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, company assigned to the tax number BE05002593994. The company Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is located at the address: Antwerpsestraat 145,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst were not found.
The main activity of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst is not available. You also can look at reviews of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, open positions, location of Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neutraal Ziekenfonds Sociale Dienst, employees, financial statistics.