Multiple Sclerose Liga Vlaanderen

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Multiple Sclerose Liga Vlaanderen
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Multiple Sclerose Liga Vlaanderen

Contactgegevens Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multiple Sclerose Liga Vlaanderen

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Hofkwartier 12,2200, België

Telefoon (phone): 014 22 16 12 014 22 16 12

Fax (fax): +32 (86) 907-35-46 +32 (86) 907-35-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multiple Sclerose Liga Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multiple Sclerose Liga Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multiple Sclerose Liga Vlaanderen
Products information Multiple Sclerose Liga Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE02713043212
Ondernemingsnummer: 3404907226
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Multiple Sclerose Liga Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multiple Sclerose Liga Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Multiple Sclerose Liga Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multiple Sclerose Liga Vlaanderen
Addition kinds of activities for Multiple Sclerose Liga Vlaanderen

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
50830307. Haying machines | Haying machinery
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Multiple Sclerose Liga Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Multiple Sclerose Liga Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Leave a respond for Multiple Sclerose Liga Vlaanderen. Multiple Sclerose Liga Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multiple Sclerose Liga Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Multiple Sclerose Liga Vlaanderen
Location of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Multiple Sclerose Liga Vlaanderen Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: De Griffel | DRUKKERIJ SURPLUS NV | Michel Jozef (Oud Papier) NV | Interweb | Pierre Vedrin

Other related companies as Multiple Sclerose Liga Vlaanderen: De Griffel | DRUKKERIJ SURPLUS NV | Michel Jozef (Oud Papier) NV | Interweb | Pierre Vedrin

Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02713043212. Het bedrijf Multiple Sclerose Liga Vlaanderen bevindt zich op het adres: Hofkwartier 12,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Multiple Sclerose Liga Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Multiple Sclerose Liga Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is a company, that was registered 1989 in Herentals region, Belgium. Full name of company is Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, company assigned to the tax number BE02713043212. The company Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is located at the address: Hofkwartier 12,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Multiple Sclerose Liga Vlaanderen were not found.
The main activity of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, open positions, location of Multiple Sclerose Liga Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multiple Sclerose Liga Vlaanderen, employees, financial statistics.