Lire et Ecrire Luxembourg ASBL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Lire et Ecrire Luxembourg ASBL
Private companiesAmusement and Recreation Services • Lire et Ecrire Luxembourg ASBL

Contactgegevens Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lire et Ecrire Luxembourg ASBL

Regio (region): Bertrix, België

Adres (address): Grand-Place 7,6880, België

Telefoon (phone): 061 41 44 92 061 41 44 92

Fax (fax): 061 41 44 92; 061 41 41 47 061 41 44 92; 061 41 41 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lire et Ecrire Luxembourg ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lire et Ecrire Luxembourg ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lire et Ecrire Luxembourg ASBL
Products information Lire et Ecrire Luxembourg ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09264190673
Ondernemingsnummer: 6102050781
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lire et Ecrire Luxembourg ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lire et Ecrire Luxembourg ASBL
(Get full report from official database of BE for Lire et Ecrire Luxembourg ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lire et Ecrire Luxembourg ASBL
Addition kinds of activities for Lire et Ecrire Luxembourg ASBL

799913. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Lire et Ecrire Luxembourg ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Laat een reactie achter voor Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Lire et Ecrire Luxembourg ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Leave a respond for Lire et Ecrire Luxembourg ASBL. Lire et Ecrire Luxembourg ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lire et Ecrire Luxembourg ASBL op de google maps. Adres en contacten Lire et Ecrire Luxembourg ASBL
Location of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL on the google maps. Address and contacts of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lire et Ecrire Luxembourg ASBL Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: Mosan Motor SA | WESTSIGN BVBA | Hi-Media Belgium SPRL | Tennis Tip Top | IBM Web Lecture Services

Other related companies as Lire et Ecrire Luxembourg ASBL: Mosan Motor SA | WESTSIGN BVBA | Hi-Media Belgium SPRL | Tennis Tip Top | IBM Web Lecture Services

Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bertrix, België. De volledige naam van het bedrijf is Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09264190673. Het bedrijf Lire et Ecrire Luxembourg ASBL bevindt zich op het adres: Grand-Place 7,6880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 708,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lire et Ecrire Luxembourg ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, openstaande posities, locatie van Lire et Ecrire Luxembourg ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is a company, that was registered 1995 in Bertrix region, Belgium. Full name of company is Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, company assigned to the tax number BE09264190673. The company Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is located at the address: Grand-Place 7,6880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 708,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lire et Ecrire Luxembourg ASBL were not found.
The main activity of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL is not available. You also can look at reviews of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, open positions, location of Lire et Ecrire Luxembourg ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, Bertrix: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, Bertrix: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lire et Ecrire Luxembourg ASBL, employees, financial statistics.