Werkwijzer Deurne

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Werkwijzer Deurne
Private companiesDepository Institutions • Werkwijzer Deurne

Contactgegevens Werkwijzer Deurne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Werkwijzer Deurne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Werkwijzer Deurne

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Turnhoutsebaan 155,2100, België

Telefoon (phone): 03 360 28 60 03 360 28 60

Fax (fax): 03 360 28 79 03 360 28 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Werkwijzer Deurne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Werkwijzer Deurne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Werkwijzer Deurne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Werkwijzer Deurne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Werkwijzer Deurne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Werkwijzer Deurne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Werkwijzer Deurne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Werkwijzer Deurne
Products information Werkwijzer Deurne

BTW identificatienummer (tax): BE05209411621
Ondernemingsnummer: 2061553955
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Werkwijzer Deurne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Werkwijzer Deurne
(Get full report from official database of BE for Werkwijzer Deurne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Werkwijzer Deurne
Addition kinds of activities for Werkwijzer Deurne

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
07230201. Maïs droog diensten | Corn drying services
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
50650102. Telegraaf apparatuur | Telegraph equipment

Werken bij Werkwijzer Deurne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Werkwijzer Deurne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Werkwijzer Deurne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Werkwijzer Deurne. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

Zoek naar antwoorden van Werkwijzer Deurne in sociale netwerken
Look for responds of Werkwijzer Deurne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Werkwijzer Deurne. Laat een reactie achter voor Werkwijzer Deurne. Werkwijzer Deurne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Werkwijzer Deurne. Leave a respond for Werkwijzer Deurne. Werkwijzer Deurne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Werkwijzer Deurne op de google maps. Adres en contacten Werkwijzer Deurne
Location of Werkwijzer Deurne on the google maps. Address and contacts of Werkwijzer Deurne

Andere gerelateerde bedrijven als come Werkwijzer Deurne Werkwijzer Deurne: Goubert J | Van De Vijver Groep BVBA | De Heyn L | Fourcroy Renglet | home

Other related companies as Werkwijzer Deurne: Goubert J | Van De Vijver Groep BVBA | De Heyn L | Fourcroy Renglet | home

Werkwijzer Deurne is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Werkwijzer Deurne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05209411621. Het bedrijf Werkwijzer Deurne bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 155,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Werkwijzer Deurne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Werkwijzer Deurne is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Werkwijzer Deurne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Werkwijzer Deurne, openstaande posities, locatie van Werkwijzer Deurne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Werkwijzer Deurne is a company, that was registered 2008 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Werkwijzer Deurne, company assigned to the tax number BE05209411621. The company Werkwijzer Deurne is located at the address: Turnhoutsebaan 155,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Werkwijzer Deurne were not found.
The main activity of Werkwijzer Deurne is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Werkwijzer Deurne is not available. You also can look at reviews of Werkwijzer Deurne, open positions, location of Werkwijzer Deurne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Werkwijzer Deurne, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Werkwijzer Deurne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Werkwijzer Deurne, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Werkwijzer Deurne, employees, financial statistics.