Volkshuisvesting SM CVBA

Contactgegevens Volkshuisvesting SM CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volkshuisvesting SM CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volkshuisvesting SM CVBA

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Breendonkstraat 13,2830, België

Telefoon (phone): 03 886 56 12 03 886 56 12

Fax (fax): 03 886 62 03 03 886 62 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volkshuisvesting SM CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volkshuisvesting SM CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volkshuisvesting SM CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volkshuisvesting SM CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volkshuisvesting SM CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volkshuisvesting SM CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volkshuisvesting SM CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volkshuisvesting SM CVBA
Products information Volkshuisvesting SM CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01064819335
Ondernemingsnummer: 3785858154
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Volkshuisvesting SM CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volkshuisvesting SM CVBA
(Get full report from official database of BE for Volkshuisvesting SM CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volkshuisvesting SM CVBA
Addition kinds of activities for Volkshuisvesting SM CVBA

20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij Volkshuisvesting SM CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volkshuisvesting SM CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volkshuisvesting SM CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volkshuisvesting SM CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

Zoek naar antwoorden van Volkshuisvesting SM CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Volkshuisvesting SM CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volkshuisvesting SM CVBA. Laat een reactie achter voor Volkshuisvesting SM CVBA. Volkshuisvesting SM CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volkshuisvesting SM CVBA. Leave a respond for Volkshuisvesting SM CVBA. Volkshuisvesting SM CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volkshuisvesting SM CVBA op de google maps. Adres en contacten Volkshuisvesting SM CVBA
Location of Volkshuisvesting SM CVBA on the google maps. Address and contacts of Volkshuisvesting SM CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Volkshuisvesting SM CVBA Volkshuisvesting SM CVBA: Lebon G | Creemers Woondecoratie | ABADDON | Abati N.V. | Gert van Mol

Other related companies as Volkshuisvesting SM CVBA: Lebon G | Creemers Woondecoratie | ABADDON | Abati N.V. | Gert van Mol

Volkshuisvesting SM CVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Volkshuisvesting SM CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01064819335. Het bedrijf Volkshuisvesting SM CVBA bevindt zich op het adres: Breendonkstraat 13,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Volkshuisvesting SM CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volkshuisvesting SM CVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volkshuisvesting SM CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volkshuisvesting SM CVBA, openstaande posities, locatie van Volkshuisvesting SM CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volkshuisvesting SM CVBA is a company, that was registered 1996 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Volkshuisvesting SM CVBA, company assigned to the tax number BE01064819335. The company Volkshuisvesting SM CVBA is located at the address: Breendonkstraat 13,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Volkshuisvesting SM CVBA were not found.
The main activity of Volkshuisvesting SM CVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Volkshuisvesting SM CVBA is not available. You also can look at reviews of Volkshuisvesting SM CVBA, open positions, location of Volkshuisvesting SM CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volkshuisvesting SM CVBA, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volkshuisvesting SM CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volkshuisvesting SM CVBA, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volkshuisvesting SM CVBA, employees, financial statistics.