AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL
Private companiesFood Stores • AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL

Contactgegevens AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Esseghemstraat 129,1090, België

Telefoon (phone): 02 428 09 80 02 428 09 80

Fax (fax): 02 428 09 80 02 428 09 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL
Products information AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05151184082
Ondernemingsnummer: 3211822509
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL
(Get full report from official database of BE for AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL
Addition kinds of activities for AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL

17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
22950303. Afdichting of isolatieband voor pijp: gecoate glasvezel | Sealing or insulating tape for pipe: coated fiberglass
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance

Werken bij AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. Laat een reactie achter voor AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. Leave a respond for AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL. AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL op de google maps. Adres en contacten AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL
Location of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL on the google maps. Address and contacts of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: DE VOGEL - WAUMAN | Expro NV | Sanisar SA | Van Buggenhout & Cie N.V. | LVDC

Other related companies as AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL: DE VOGEL - WAUMAN | Expro NV | Sanisar SA | Van Buggenhout & Cie N.V. | LVDC

AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151184082. Het bedrijf AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL bevindt zich op het adres: Esseghemstraat 129,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, openstaande posities, locatie van AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is a company, that was registered 2000 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, company assigned to the tax number BE05151184082. The company AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is located at the address: Esseghemstraat 129,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL were not found.
The main activity of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL is not available. You also can look at reviews of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, open positions, location of AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA TROPICAL LIFE LOCATION SPRL, employees, financial statistics.