DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist

Contactgegevens DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist

Regio (region): Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Adres (address): Breed Veertien 25,8301, België

Telefoon (phone): 050 63 04 72 050 63 04 72

Fax (fax): 050 53 92 89 050 53 92 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist
Products information DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist

BTW identificatienummer (tax): BE07491271972
Ondernemingsnummer: 7248199462
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist
(Get full report from official database of BE for DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist
Addition kinds of activities for DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist

3721. vliegtuig | Aircraft
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)

Werken bij DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist in sociale netwerken
Look for responds of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. Laat een reactie achter voor DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. Leave a respond for DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist. DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist op de google maps. Adres en contacten DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist
Location of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist on the google maps. Address and contacts of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: Piet Luys & Prts NV | MAS-Vamor nv Metal Appliance Services | Van Caudenberg L | Garage François S.A. | Omnia Fausta

Other related companies as DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist: Piet Luys & Prts NV | MAS-Vamor nv Metal Appliance Services | Van Caudenberg L | Garage François S.A. | Omnia Fausta

DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België. De volledige naam van het bedrijf is DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07491271972. Het bedrijf DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist bevindt zich op het adres: Breed Veertien 25,8301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, openstaande posities, locatie van DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is a company, that was registered 1999 in Knokke-Heist (Heist-aan-Zee) region, Belgium. Full name of company is DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, company assigned to the tax number BE07491271972. The company DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is located at the address: Breed Veertien 25,8301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist were not found.
The main activity of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist is not available. You also can look at reviews of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, open positions, location of DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUGHULPVERLENING Knokke-Heist, employees, financial statistics.