Charleroi Centre Ville ASBL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Charleroi Centre Ville ASBL
Private companiesCoal Mining • Charleroi Centre Ville ASBL

Contactgegevens Charleroi Centre Ville ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charleroi Centre Ville ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charleroi Centre Ville ASBL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue du Beffroi 24-26,6000, België

Telefoon (phone): 071 86 11 50 071 86 11 50

Fax (fax): +32 (65) 209-29-82 +32 (65) 209-29-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charleroi Centre Ville ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charleroi Centre Ville ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charleroi Centre Ville ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charleroi Centre Ville ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charleroi Centre Ville ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charleroi Centre Ville ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charleroi Centre Ville ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charleroi Centre Ville ASBL
Products information Charleroi Centre Ville ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08963165283
Ondernemingsnummer: 1010986328
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Charleroi Centre Ville ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charleroi Centre Ville ASBL
(Get full report from official database of BE for Charleroi Centre Ville ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charleroi Centre Ville ASBL
Addition kinds of activities for Charleroi Centre Ville ASBL

23710000. Bontgoederen | Fur goods
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
32210000. Glascontainers | Glass containers
35330103. Boorgereedschap voor gas-, olie- of waterputten | Drilling tools for gas, oil, or water wells
35640105. Filters, lucht: ovens, airconditioning apparatuur, enz. | Filters, air: furnaces, air conditioning equipment, etc.
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
89990902. Entomologische consultant | Entomological consultant
95320100. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development

Werken bij Charleroi Centre Ville ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charleroi Centre Ville ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charleroi Centre Ville ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charleroi Centre Ville ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Charleroi Centre Ville ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Charleroi Centre Ville ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charleroi Centre Ville ASBL. Laat een reactie achter voor Charleroi Centre Ville ASBL. Charleroi Centre Ville ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charleroi Centre Ville ASBL. Leave a respond for Charleroi Centre Ville ASBL. Charleroi Centre Ville ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charleroi Centre Ville ASBL op de google maps. Adres en contacten Charleroi Centre Ville ASBL
Location of Charleroi Centre Ville ASBL on the google maps. Address and contacts of Charleroi Centre Ville ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Charleroi Centre Ville ASBL Charleroi Centre Ville ASBL: Amesco NV | 3D Ultra Surfaces | Eider NV | NOUVELLES FRONTRIERES | CENTEA-MANSY JEAN-LUC

Other related companies as Charleroi Centre Ville ASBL: Amesco NV | 3D Ultra Surfaces | Eider NV | NOUVELLES FRONTRIERES | CENTEA-MANSY JEAN-LUC

Charleroi Centre Ville ASBL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Charleroi Centre Ville ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963165283. Het bedrijf Charleroi Centre Ville ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Beffroi 24-26,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Charleroi Centre Ville ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charleroi Centre Ville ASBL is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charleroi Centre Ville ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charleroi Centre Ville ASBL, openstaande posities, locatie van Charleroi Centre Ville ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Charleroi Centre Ville ASBL is a company, that was registered 2005 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Charleroi Centre Ville ASBL, company assigned to the tax number BE08963165283. The company Charleroi Centre Ville ASBL is located at the address: Rue du Beffroi 24-26,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Charleroi Centre Ville ASBL were not found.
The main activity of Charleroi Centre Ville ASBL is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Charleroi Centre Ville ASBL is not available. You also can look at reviews of Charleroi Centre Ville ASBL, open positions, location of Charleroi Centre Ville ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charleroi Centre Ville ASBL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charleroi Centre Ville ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charleroi Centre Ville ASBL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charleroi Centre Ville ASBL, employees, financial statistics.