Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL

Contactgegevens Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Saint-Denis 4,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 09 03; 04 223 53 28 04 223 09 03; 04 223 53 28

Fax (fax): 04 223 56 86 04 223 56 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL
Products information Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05456054687
Ondernemingsnummer: 6019378662
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL
Addition kinds of activities for Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL

413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
32719913. Plintblokken, prefab terrazzo | Plinth blocks, precast terrazzo
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Laat een reactie achter voor Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Leave a respond for Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL. Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL
Location of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: DESMET VOYAGES SA | Fac-One | Eres SPRL | ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA | UNION MUTUALISTE VERVIETOISE

Other related companies as Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL: DESMET VOYAGES SA | Fac-One | Eres SPRL | ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA | UNION MUTUALISTE VERVIETOISE

Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05456054687. Het bedrijf Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Denis 4,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, openstaande posities, locatie van Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is a company, that was registered 2018 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, company assigned to the tax number BE05456054687. The company Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is located at the address: Rue Saint-Denis 4,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL were not found.
The main activity of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, open positions, location of Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Alfa-Alcoolisme & Toxicomanie ASBL, employees, financial statistics.