BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE
Private companiesPersonal Services • BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE

Contactgegevens BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Brabançonnelaan 29,1000, België

Telefoon (phone): 02 738 01 11 02 738 01 11

Fax (fax): +32 (83) 719-52-22 +32 (83) 719-52-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE
Products information BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07157287597
Ondernemingsnummer: 5015777587
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE
(Get full report from official database of BE for BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE
Addition kinds of activities for BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE

30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
48999902. Missile tracking via telemetrie en fotografie | Missile tracking by telemetry and photography
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising
79290104. Dansband | Dance band

Werken bij BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. Laat een reactie achter voor BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. Leave a respond for BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE. BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE op de google maps. Adres en contacten BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE
Location of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE on the google maps. Address and contacts of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: Kempische Bouwmaterialen NV | Buisseret J-L | Vanderheyden | Coloma Instituut | Van Noort Transporten BVBA

Other related companies as BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE: Kempische Bouwmaterialen NV | Buisseret J-L | Vanderheyden | Coloma Instituut | Van Noort Transporten BVBA

BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07157287597. Het bedrijf BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE bevindt zich op het adres: Brabançonnelaan 29,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, openstaande posities, locatie van BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, company assigned to the tax number BE07157287597. The company BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is located at the address: Brabançonnelaan 29,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE were not found.
The main activity of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE is not available. You also can look at reviews of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, open positions, location of BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCH INSTITUUT VOOR NORMALISATIE, employees, financial statistics.