Adoptiewerk Vlaanderen VZW

Contactgegevens Adoptiewerk Vlaanderen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adoptiewerk Vlaanderen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adoptiewerk Vlaanderen VZW

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 224,3500, België

Telefoon (phone): 011 72 52 02 011 72 52 02

Fax (fax): +32 (19) 688-23-37 +32 (19) 688-23-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adoptiewerk Vlaanderen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adoptiewerk Vlaanderen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adoptiewerk Vlaanderen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adoptiewerk Vlaanderen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adoptiewerk Vlaanderen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adoptiewerk Vlaanderen VZW
Products information Adoptiewerk Vlaanderen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01624847412
Ondernemingsnummer: 1637756347
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Adoptiewerk Vlaanderen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adoptiewerk Vlaanderen VZW
(Get full report from official database of BE for Adoptiewerk Vlaanderen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adoptiewerk Vlaanderen VZW
Addition kinds of activities for Adoptiewerk Vlaanderen VZW

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
287401. fosfaten | Phosphates
23250201. Shorts (outerwear): mannen, jongeren en jongens | Shorts (outerwear): men's, youths', and boys'
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated

Werken bij Adoptiewerk Vlaanderen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adoptiewerk Vlaanderen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

Zoek naar antwoorden van Adoptiewerk Vlaanderen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Adoptiewerk Vlaanderen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Laat een reactie achter voor Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Adoptiewerk Vlaanderen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Leave a respond for Adoptiewerk Vlaanderen VZW. Adoptiewerk Vlaanderen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adoptiewerk Vlaanderen VZW op de google maps. Adres en contacten Adoptiewerk Vlaanderen VZW
Location of Adoptiewerk Vlaanderen VZW on the google maps. Address and contacts of Adoptiewerk Vlaanderen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Adoptiewerk Vlaanderen VZW Adoptiewerk Vlaanderen VZW: Clôtures Namuroises SA | Baetens P | Vandenbroeke | Homedecor-international | VCAD-software bvba

Other related companies as Adoptiewerk Vlaanderen VZW: Clôtures Namuroises SA | Baetens P | Vandenbroeke | Homedecor-international | VCAD-software bvba

Adoptiewerk Vlaanderen VZW is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Adoptiewerk Vlaanderen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01624847412. Het bedrijf Adoptiewerk Vlaanderen VZW bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 224,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Adoptiewerk Vlaanderen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adoptiewerk Vlaanderen VZW is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adoptiewerk Vlaanderen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adoptiewerk Vlaanderen VZW, openstaande posities, locatie van Adoptiewerk Vlaanderen VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adoptiewerk Vlaanderen VZW is a company, that was registered 2010 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Adoptiewerk Vlaanderen VZW, company assigned to the tax number BE01624847412. The company Adoptiewerk Vlaanderen VZW is located at the address: Sint-Truidersteenweg 224,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Adoptiewerk Vlaanderen VZW were not found.
The main activity of Adoptiewerk Vlaanderen VZW is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Adoptiewerk Vlaanderen VZW is not available. You also can look at reviews of Adoptiewerk Vlaanderen VZW, open positions, location of Adoptiewerk Vlaanderen VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adoptiewerk Vlaanderen VZW, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adoptiewerk Vlaanderen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adoptiewerk Vlaanderen VZW, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adoptiewerk Vlaanderen VZW, employees, financial statistics.