Querton T

Contactgegevens Querton T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Querton T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Querton T

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Fernand Séverinstraat 62,1030, België

Telefoon (phone): 0477 72 18 06 0477 72 18 06

Fax (fax): +32 (53) 989-30-10 +32 (53) 989-30-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Querton T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Querton T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Querton T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Querton T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Querton T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Querton T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Querton T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Querton T
Products information Querton T

BTW identificatienummer (tax): BE05390136718
Ondernemingsnummer: 2736663818
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Querton T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Querton T
(Get full report from official database of BE for Querton T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Querton T
Addition kinds of activities for Querton T

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
34639907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, nonferrous | Mechanical power transmission forgings, nonferrous
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
80110100. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners

Werken bij Querton T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Querton T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Querton T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Querton T. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

Zoek naar antwoorden van Querton T in sociale netwerken
Look for responds of Querton T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Querton T. Laat een reactie achter voor Querton T. Querton T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Querton T. Leave a respond for Querton T. Querton T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Querton T op de google maps. Adres en contacten Querton T
Location of Querton T on the google maps. Address and contacts of Querton T

Andere gerelateerde bedrijven als come Querton T Querton T: LET'S DO I.T. | Dufour Véronique | Studiebureau De Beule BVBA | Carl DE BOOM | HERMANN, PHILIP

Other related companies as Querton T: LET'S DO I.T. | Dufour Véronique | Studiebureau De Beule BVBA | Carl DE BOOM | HERMANN, PHILIP

Querton T is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Querton T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390136718. Het bedrijf Querton T bevindt zich op het adres: Fernand Séverinstraat 62,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Querton T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Querton T is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Querton T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Querton T, openstaande posities, locatie van Querton T op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Querton T is a company, that was registered 1988 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Querton T, company assigned to the tax number BE05390136718. The company Querton T is located at the address: Fernand Séverinstraat 62,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Querton T were not found.
The main activity of Querton T is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Querton T is not available. You also can look at reviews of Querton T, open positions, location of Querton T on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Querton T, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Querton T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Querton T, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Querton T, employees, financial statistics.