De Baere Bosontginning nv

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • De Baere Bosontginning nv
Private companiesDepository Institutions • De Baere Bosontginning nv

Contactgegevens De Baere Bosontginning nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Baere Bosontginning nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Baere Bosontginning nv

Regio (region): Knesselare, België

Adres (address): Buntelarestraat 2,9910, België

Telefoon (phone): 09 374 32 40; 0475 26 38 83 09 374 32 40; 0475 26 38 83

Fax (fax): 09 374 32 00 09 374 32 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Baere Bosontginning nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Baere Bosontginning nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Baere Bosontginning nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Baere Bosontginning nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Baere Bosontginning nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Baere Bosontginning nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Baere Bosontginning nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Baere Bosontginning nv
Products information De Baere Bosontginning nv

BTW identificatienummer (tax): BE07818939208
Ondernemingsnummer: 6803527832
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Baere Bosontginning nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Baere Bosontginning nv
(Get full report from official database of BE for De Baere Bosontginning nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Baere Bosontginning nv
Addition kinds of activities for De Baere Bosontginning nv

285103. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
514301. Melk | Milk
24310208. Raamluiken, hout | Window shutters, wood
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves

Werken bij De Baere Bosontginning nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Baere Bosontginning nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Baere Bosontginning nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Baere Bosontginning nv. Looking for open vacancies in other companies

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van De Baere Bosontginning nv in sociale netwerken
Look for responds of De Baere Bosontginning nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Baere Bosontginning nv. Laat een reactie achter voor De Baere Bosontginning nv. De Baere Bosontginning nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Baere Bosontginning nv. Leave a respond for De Baere Bosontginning nv. De Baere Bosontginning nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Baere Bosontginning nv op de google maps. Adres en contacten De Baere Bosontginning nv
Location of De Baere Bosontginning nv on the google maps. Address and contacts of De Baere Bosontginning nv

Andere gerelateerde bedrijven als come De Baere Bosontginning nv De Baere Bosontginning nv: Dardenne J R | Vermat B.V.B.A. | MULTICULTI | WeSDeC | bosman, rene

Other related companies as De Baere Bosontginning nv: Dardenne J R | Vermat B.V.B.A. | MULTICULTI | WeSDeC | bosman, rene

De Baere Bosontginning nv is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Knesselare, België. De volledige naam van het bedrijf is De Baere Bosontginning nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07818939208. Het bedrijf De Baere Bosontginning nv bevindt zich op het adres: Buntelarestraat 2,9910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Baere Bosontginning nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Baere Bosontginning nv is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Baere Bosontginning nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Baere Bosontginning nv, openstaande posities, locatie van De Baere Bosontginning nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Baere Bosontginning nv is a company, that was registered 2015 in Knesselare region, Belgium. Full name of company is De Baere Bosontginning nv, company assigned to the tax number BE07818939208. The company De Baere Bosontginning nv is located at the address: Buntelarestraat 2,9910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Baere Bosontginning nv were not found.
The main activity of De Baere Bosontginning nv is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Baere Bosontginning nv is not available. You also can look at reviews of De Baere Bosontginning nv, open positions, location of De Baere Bosontginning nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Baere Bosontginning nv, Knesselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Baere Bosontginning nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Baere Bosontginning nv, Knesselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Baere Bosontginning nv, employees, financial statistics.