Dame Dago

Contactgegevens Dame Dago: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dame Dago: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dame Dago

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Rue Fétis 22,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 99 20 082 22 99 20

Fax (fax): +32 (63) 268-40-39 +32 (63) 268-40-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dame Dago: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dame Dago"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dame Dago"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dame Dago, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dame Dago. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dame Dago, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dame Dago. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dame Dago
Products information Dame Dago

BTW identificatienummer (tax): BE04572753906
Ondernemingsnummer: 3430999755
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dame Dago zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dame Dago
(Get full report from official database of BE for Dame Dago)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dame Dago
Addition kinds of activities for Dame Dago

225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
28139903. argon | Argon
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution

Werken bij Dame Dago: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dame Dago: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dame Dago. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dame Dago. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van Dame Dago in sociale netwerken
Look for responds of Dame Dago in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dame Dago. Laat een reactie achter voor Dame Dago. Dame Dago bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dame Dago. Leave a respond for Dame Dago. Dame Dago on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dame Dago op de google maps. Adres en contacten Dame Dago
Location of Dame Dago on the google maps. Address and contacts of Dame Dago

Andere gerelateerde bedrijven als come Dame Dago Dame Dago: Budget Computers | EXE | CENTRE DE RADIOL ET D'IMAG MED | Adriaens-Bullen | Mahieu Rob

Other related companies as Dame Dago: Budget Computers | EXE | CENTRE DE RADIOL ET D'IMAG MED | Adriaens-Bullen | Mahieu Rob

Dame Dago is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is Dame Dago, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572753906. Het bedrijf Dame Dago bevindt zich op het adres: Rue Fétis 22,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dame Dago zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dame Dago is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dame Dago is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dame Dago, openstaande posities, locatie van Dame Dago op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dame Dago is a company, that was registered 2015 in Dinant region, Belgium. Full name of company is Dame Dago, company assigned to the tax number BE04572753906. The company Dame Dago is located at the address: Rue Fétis 22,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dame Dago were not found.
The main activity of Dame Dago is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dame Dago is not available. You also can look at reviews of Dame Dago, open positions, location of Dame Dago on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dame Dago, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dame Dago, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dame Dago, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dame Dago, employees, financial statistics.