Van Hertum BVBA

Contactgegevens Van Hertum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hertum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hertum BVBA

Regio (region): Hamont-Achel (Achel), België

Adres (address): Klein Bien 2,3930, België

Telefoon (phone): 011 64 20 00 011 64 20 00

Fax (fax): 011 80 11 80 011 80 11 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hertum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hertum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hertum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hertum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hertum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hertum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hertum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hertum BVBA
Products information Van Hertum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07222656250
Ondernemingsnummer: 2196136474
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Hertum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hertum BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Hertum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hertum BVBA
Addition kinds of activities for Van Hertum BVBA

311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
25179901. Home entertainment unit kasten, hout | Home entertainment unit cabinets, wood
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
39520217. Tafels, tekening, kunstenaars ' | Tables, drawing, artists'
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories

Werken bij Van Hertum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hertum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hertum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hertum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Van Hertum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Hertum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hertum BVBA. Laat een reactie achter voor Van Hertum BVBA. Van Hertum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hertum BVBA. Leave a respond for Van Hertum BVBA. Van Hertum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hertum BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Hertum BVBA
Location of Van Hertum BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Hertum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hertum BVBA Van Hertum BVBA: Impact SPRL | K.F.E. PRODUCTS | Van Gijsegem | De Boever | Carrebrouck-Wimag

Other related companies as Van Hertum BVBA: Impact SPRL | K.F.E. PRODUCTS | Van Gijsegem | De Boever | Carrebrouck-Wimag

Van Hertum BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Achel), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hertum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07222656250. Het bedrijf Van Hertum BVBA bevindt zich op het adres: Klein Bien 2,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Hertum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hertum BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hertum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hertum BVBA, openstaande posities, locatie van Van Hertum BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hertum BVBA is a company, that was registered 1990 in Hamont-Achel (Achel) region, Belgium. Full name of company is Van Hertum BVBA, company assigned to the tax number BE07222656250. The company Van Hertum BVBA is located at the address: Klein Bien 2,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Hertum BVBA were not found.
The main activity of Van Hertum BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hertum BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Hertum BVBA, open positions, location of Van Hertum BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hertum BVBA, Hamont-Achel (Achel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hertum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hertum BVBA, Hamont-Achel (Achel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hertum BVBA, employees, financial statistics.