KLUBER LUBRICATION BENELUX SA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • KLUBER LUBRICATION BENELUX SA
Private companiesTextile Mill Products • KLUBER LUBRICATION BENELUX SA

Contactgegevens KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLUBER LUBRICATION BENELUX SA

Regio (region): Moeskroen (Dottenijs), België

Adres (address): Cardinal Mercierstraat 100,7711, België

Telefoon (phone): 056 48 33 11; 056 48 33 33 056 48 33 11; 056 48 33 33

Fax (fax): 056 48 33 33; 056 48 33 11; 056 48 62 52 056 48 33 33; 056 48 33 11; 056 48 62 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLUBER LUBRICATION BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLUBER LUBRICATION BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLUBER LUBRICATION BENELUX SA
Products information KLUBER LUBRICATION BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE02663330078
Ondernemingsnummer: 4641693115
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KLUBER LUBRICATION BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLUBER LUBRICATION BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for KLUBER LUBRICATION BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLUBER LUBRICATION BENELUX SA
Addition kinds of activities for KLUBER LUBRICATION BENELUX SA

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
793300. Bowling centra | Bowling centers
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom
35540100. Papiervormende machines | Paper forming machines
35759902. Telewriters | Telewriters
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
54110200. Supermarkt | Convenience stores
58120109. Japans restaurant | Japanese restaurant

Werken bij KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van KLUBER LUBRICATION BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. Laat een reactie achter voor KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. KLUBER LUBRICATION BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. Leave a respond for KLUBER LUBRICATION BENELUX SA. KLUBER LUBRICATION BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLUBER LUBRICATION BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten KLUBER LUBRICATION BENELUX SA
Location of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come KLUBER LUBRICATION BENELUX SA KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: GHEERAERT SLAAPCOMFORT | Kaligraph | Argex | Himpe NV | Build IT

Other related companies as KLUBER LUBRICATION BENELUX SA: GHEERAERT SLAAPCOMFORT | Kaligraph | Argex | Himpe NV | Build IT

KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Moeskroen (Dottenijs), België. De volledige naam van het bedrijf is KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02663330078. Het bedrijf KLUBER LUBRICATION BENELUX SA bevindt zich op het adres: Cardinal Mercierstraat 100,7711. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KLUBER LUBRICATION BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, openstaande posities, locatie van KLUBER LUBRICATION BENELUX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is a company, that was registered 2001 in Moeskroen (Dottenijs) region, Belgium. Full name of company is KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, company assigned to the tax number BE02663330078. The company KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is located at the address: Cardinal Mercierstraat 100,7711. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KLUBER LUBRICATION BENELUX SA were not found.
The main activity of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, open positions, location of KLUBER LUBRICATION BENELUX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, Moeskroen (Dottenijs): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, Moeskroen (Dottenijs): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLUBER LUBRICATION BENELUX SA, employees, financial statistics.