De Zutter Industries SA

Contactgegevens De Zutter Industries SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Zutter Industries SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Zutter Industries SA

Regio (region): Binche (Bray), België

Adres (address): Rue des Combattants 46A,7130, België

Telefoon (phone): 064 37 00 02; 0479 39 63 06 064 37 00 02; 0479 39 63 06

Fax (fax): 064 36 95 80 064 36 95 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Zutter Industries SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Zutter Industries SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Zutter Industries SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Zutter Industries SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Zutter Industries SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Zutter Industries SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Zutter Industries SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Zutter Industries SA
Products information De Zutter Industries SA

BTW identificatienummer (tax): BE06711517333
Ondernemingsnummer: 7453918457
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 538,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Zutter Industries SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Zutter Industries SA
(Get full report from official database of BE for De Zutter Industries SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Zutter Industries SA
Addition kinds of activities for De Zutter Industries SA

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
51490401. Macaroni | Macaroni
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop

Werken bij De Zutter Industries SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Zutter Industries SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Zutter Industries SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Zutter Industries SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

Zoek naar antwoorden van De Zutter Industries SA in sociale netwerken
Look for responds of De Zutter Industries SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Zutter Industries SA. Laat een reactie achter voor De Zutter Industries SA. De Zutter Industries SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Zutter Industries SA. Leave a respond for De Zutter Industries SA. De Zutter Industries SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Zutter Industries SA op de google maps. Adres en contacten De Zutter Industries SA
Location of De Zutter Industries SA on the google maps. Address and contacts of De Zutter Industries SA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Zutter Industries SA De Zutter Industries SA: BEST BEVEILIGING | I.C.P.M. | UPIGNAC LE FOIE GRAS-CAVICO SPRL | A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT | Vleeswaren Michiels N.V.

Other related companies as De Zutter Industries SA: BEST BEVEILIGING | I.C.P.M. | UPIGNAC LE FOIE GRAS-CAVICO SPRL | A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT | Vleeswaren Michiels N.V.

De Zutter Industries SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Binche (Bray), België. De volledige naam van het bedrijf is De Zutter Industries SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06711517333. Het bedrijf De Zutter Industries SA bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 46A,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 538,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Zutter Industries SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Zutter Industries SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Zutter Industries SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Zutter Industries SA, openstaande posities, locatie van De Zutter Industries SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Zutter Industries SA is a company, that was registered 1999 in Binche (Bray) region, Belgium. Full name of company is De Zutter Industries SA, company assigned to the tax number BE06711517333. The company De Zutter Industries SA is located at the address: Rue des Combattants 46A,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 538,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Zutter Industries SA were not found.
The main activity of De Zutter Industries SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Zutter Industries SA is not available. You also can look at reviews of De Zutter Industries SA, open positions, location of De Zutter Industries SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Zutter Industries SA, Binche (Bray): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Zutter Industries SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Zutter Industries SA, Binche (Bray): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Zutter Industries SA, employees, financial statistics.