GRIMBERGEN SECURITY NV

Contactgegevens GRIMBERGEN SECURITY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRIMBERGEN SECURITY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRIMBERGEN SECURITY NV

Regio (region): Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Adres (address): Grimbergsesteenweg 194,1853, België

Telefoon (phone): 02 267 14 04 02 267 14 04

Fax (fax): 02 267 65 82 02 267 65 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRIMBERGEN SECURITY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRIMBERGEN SECURITY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRIMBERGEN SECURITY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRIMBERGEN SECURITY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRIMBERGEN SECURITY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRIMBERGEN SECURITY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRIMBERGEN SECURITY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRIMBERGEN SECURITY NV
Products information GRIMBERGEN SECURITY NV

BTW identificatienummer (tax): BE06972717285
Ondernemingsnummer: 6624176025
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GRIMBERGEN SECURITY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRIMBERGEN SECURITY NV
(Get full report from official database of BE for GRIMBERGEN SECURITY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRIMBERGEN SECURITY NV
Addition kinds of activities for GRIMBERGEN SECURITY NV

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
50230403. Veerkrachtige vloerbedekking: tegel of vel | Resilient floor coverings: tile or sheet
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
73730200. System integratie diensten | Systems integration services
75339900. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij GRIMBERGEN SECURITY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRIMBERGEN SECURITY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRIMBERGEN SECURITY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRIMBERGEN SECURITY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van GRIMBERGEN SECURITY NV in sociale netwerken
Look for responds of GRIMBERGEN SECURITY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRIMBERGEN SECURITY NV. Laat een reactie achter voor GRIMBERGEN SECURITY NV. GRIMBERGEN SECURITY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRIMBERGEN SECURITY NV. Leave a respond for GRIMBERGEN SECURITY NV. GRIMBERGEN SECURITY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRIMBERGEN SECURITY NV op de google maps. Adres en contacten GRIMBERGEN SECURITY NV
Location of GRIMBERGEN SECURITY NV on the google maps. Address and contacts of GRIMBERGEN SECURITY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GRIMBERGEN SECURITY NV GRIMBERGEN SECURITY NV: Hecron Reizen BVBA | Haras des Vergers | UNION NATIONALE DES MUTUALITES NEUTRES | Almecon B.V.B.A. | colla, brigitte

Other related companies as GRIMBERGEN SECURITY NV: Hecron Reizen BVBA | Haras des Vergers | UNION NATIONALE DES MUTUALITES NEUTRES | Almecon B.V.B.A. | colla, brigitte

GRIMBERGEN SECURITY NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Grimbergen (Strombeek-Bever), België. De volledige naam van het bedrijf is GRIMBERGEN SECURITY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06972717285. Het bedrijf GRIMBERGEN SECURITY NV bevindt zich op het adres: Grimbergsesteenweg 194,1853. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GRIMBERGEN SECURITY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRIMBERGEN SECURITY NV is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRIMBERGEN SECURITY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRIMBERGEN SECURITY NV, openstaande posities, locatie van GRIMBERGEN SECURITY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRIMBERGEN SECURITY NV is a company, that was registered 1986 in Grimbergen (Strombeek-Bever) region, Belgium. Full name of company is GRIMBERGEN SECURITY NV, company assigned to the tax number BE06972717285. The company GRIMBERGEN SECURITY NV is located at the address: Grimbergsesteenweg 194,1853. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GRIMBERGEN SECURITY NV were not found.
The main activity of GRIMBERGEN SECURITY NV is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GRIMBERGEN SECURITY NV is not available. You also can look at reviews of GRIMBERGEN SECURITY NV, open positions, location of GRIMBERGEN SECURITY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRIMBERGEN SECURITY NV, Grimbergen (Strombeek-Bever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRIMBERGEN SECURITY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRIMBERGEN SECURITY NV, Grimbergen (Strombeek-Bever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRIMBERGEN SECURITY NV, employees, financial statistics.