ABLOY-DE SLOTENMAKER

Contactgegevens ABLOY-DE SLOTENMAKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABLOY-DE SLOTENMAKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABLOY-DE SLOTENMAKER

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Hendrik van Veldekesingel 90,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 67 00; 0475 70 19 59 011 28 67 00; 0475 70 19 59

Fax (fax): 011 28 67 01 011 28 67 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABLOY-DE SLOTENMAKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABLOY-DE SLOTENMAKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABLOY-DE SLOTENMAKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABLOY-DE SLOTENMAKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABLOY-DE SLOTENMAKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABLOY-DE SLOTENMAKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABLOY-DE SLOTENMAKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABLOY-DE SLOTENMAKER
Products information ABLOY-DE SLOTENMAKER

BTW identificatienummer (tax): BE01588592529
Ondernemingsnummer: 3882263183
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABLOY-DE SLOTENMAKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABLOY-DE SLOTENMAKER
(Get full report from official database of BE for ABLOY-DE SLOTENMAKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABLOY-DE SLOTENMAKER
Addition kinds of activities for ABLOY-DE SLOTENMAKER

899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic

Werken bij ABLOY-DE SLOTENMAKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABLOY-DE SLOTENMAKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABLOY-DE SLOTENMAKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABLOY-DE SLOTENMAKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van ABLOY-DE SLOTENMAKER in sociale netwerken
Look for responds of ABLOY-DE SLOTENMAKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABLOY-DE SLOTENMAKER. Laat een reactie achter voor ABLOY-DE SLOTENMAKER. ABLOY-DE SLOTENMAKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABLOY-DE SLOTENMAKER. Leave a respond for ABLOY-DE SLOTENMAKER. ABLOY-DE SLOTENMAKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABLOY-DE SLOTENMAKER op de google maps. Adres en contacten ABLOY-DE SLOTENMAKER
Location of ABLOY-DE SLOTENMAKER on the google maps. Address and contacts of ABLOY-DE SLOTENMAKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ABLOY-DE SLOTENMAKER ABLOY-DE SLOTENMAKER: De Plancke | Lannoo Drukkerij NV | HILBERT CHRISTINE | Morlanwelz Commune | traktorindustries

Other related companies as ABLOY-DE SLOTENMAKER: De Plancke | Lannoo Drukkerij NV | HILBERT CHRISTINE | Morlanwelz Commune | traktorindustries

ABLOY-DE SLOTENMAKER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ABLOY-DE SLOTENMAKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588592529. Het bedrijf ABLOY-DE SLOTENMAKER bevindt zich op het adres: Hendrik van Veldekesingel 90,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABLOY-DE SLOTENMAKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABLOY-DE SLOTENMAKER is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABLOY-DE SLOTENMAKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABLOY-DE SLOTENMAKER, openstaande posities, locatie van ABLOY-DE SLOTENMAKER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABLOY-DE SLOTENMAKER is a company, that was registered 2001 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ABLOY-DE SLOTENMAKER, company assigned to the tax number BE01588592529. The company ABLOY-DE SLOTENMAKER is located at the address: Hendrik van Veldekesingel 90,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABLOY-DE SLOTENMAKER were not found.
The main activity of ABLOY-DE SLOTENMAKER is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABLOY-DE SLOTENMAKER is not available. You also can look at reviews of ABLOY-DE SLOTENMAKER, open positions, location of ABLOY-DE SLOTENMAKER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABLOY-DE SLOTENMAKER, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABLOY-DE SLOTENMAKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABLOY-DE SLOTENMAKER, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABLOY-DE SLOTENMAKER, employees, financial statistics.