A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA
Private companiesTransportation Services • A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA

Contactgegevens A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Sint-Paulusstraat 38,8400, België

Telefoon (phone): 059 51 37 22; 059 70 45 11 059 51 37 22; 059 70 45 11

Fax (fax): 059 51 37 22 059 51 37 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA
Products information A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02063476562
Ondernemingsnummer: 9868988037
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA
(Get full report from official database of BE for A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA
Addition kinds of activities for A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA

01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
22210000. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
33660203. Propellers, schip: cast bronze | Propellers, ship: cast bronze
35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery

Werken bij A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

Zoek naar antwoorden van A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. Laat een reactie achter voor A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. Leave a respond for A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA. A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA op de google maps. Adres en contacten A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA
Location of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA on the google maps. Address and contacts of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: Baus & Wautelet | A.O.C. BVBA | Dinalex | Kwadri by Intoplan | Gamma-Publishing BVBA

Other related companies as A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA: Baus & Wautelet | A.O.C. BVBA | Dinalex | Kwadri by Intoplan | Gamma-Publishing BVBA

A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02063476562. Het bedrijf A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Paulusstraat 38,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, openstaande posities, locatie van A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is a company, that was registered 2017 in Oostende region, Belgium. Full name of company is A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, company assigned to the tax number BE02063476562. The company A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is located at the address: Sint-Paulusstraat 38,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA were not found.
The main activity of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA is not available. You also can look at reviews of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, open positions, location of A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA, employees, financial statistics.