A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Contactgegevens A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Pieter Coeckestraat 1A,9300, België

Telefoon (phone): 052 21 18 98; 053 77 86 77 052 21 18 98; 053 77 86 77

Fax (fax): 053 78 93 79 053 78 93 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Products information A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09628387451
Ondernemingsnummer: 1964050292
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
(Get full report from official database of BE for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Addition kinds of activities for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment

Werken bij A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

Zoek naar antwoorden van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Laat een reactie achter voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Leave a respond for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA op de google maps. Adres en contacten A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Location of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on the google maps. Address and contacts of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: AUTO'S JACQUES RIK BVBA | A.E.C. BVBA | Hunter NV | Milo Schilderwerken | C.L.D. Distribution SA

Other related companies as A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: AUTO'S JACQUES RIK BVBA | A.E.C. BVBA | Hunter NV | Milo Schilderwerken | C.L.D. Distribution SA

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09628387451. Het bedrijf A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA bevindt zich op het adres: Pieter Coeckestraat 1A,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 170,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, openstaande posities, locatie van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is a company, that was registered 1986 in Aalst region, Belgium. Full name of company is A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, company assigned to the tax number BE09628387451. The company A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is located at the address: Pieter Coeckestraat 1A,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 170,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA were not found.
The main activity of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is not available. You also can look at reviews of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, open positions, location of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, employees, financial statistics.