Vandekerkhof J - Reulens

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Vandekerkhof J - Reulens
Private companiesOil and Gas Extraction • Vandekerkhof J - Reulens

Contactgegevens Vandekerkhof J - Reulens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandekerkhof J - Reulens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandekerkhof J - Reulens

Regio (region): Lummen, België

Adres (address): Kerkstraat 26,3560, België

Telefoon (phone): 013 52 15 21 013 52 15 21

Fax (fax): 013 52 18 89 013 52 18 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandekerkhof J - Reulens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandekerkhof J - Reulens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandekerkhof J - Reulens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandekerkhof J - Reulens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandekerkhof J - Reulens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandekerkhof J - Reulens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandekerkhof J - Reulens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandekerkhof J - Reulens
Products information Vandekerkhof J - Reulens

BTW identificatienummer (tax): BE09251556396
Ondernemingsnummer: 9747863769
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vandekerkhof J - Reulens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandekerkhof J - Reulens
(Get full report from official database of BE for Vandekerkhof J - Reulens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandekerkhof J - Reulens
Addition kinds of activities for Vandekerkhof J - Reulens

316100. Bagage | Luggage
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
33560102. Lood en loodlegering: rollen, tekenen of extruderen | Lead and lead alloy: rolling, drawing, or extruding
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ

Werken bij Vandekerkhof J - Reulens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandekerkhof J - Reulens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandekerkhof J - Reulens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandekerkhof J - Reulens. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van Vandekerkhof J - Reulens in sociale netwerken
Look for responds of Vandekerkhof J - Reulens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandekerkhof J - Reulens. Laat een reactie achter voor Vandekerkhof J - Reulens. Vandekerkhof J - Reulens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandekerkhof J - Reulens. Leave a respond for Vandekerkhof J - Reulens. Vandekerkhof J - Reulens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandekerkhof J - Reulens op de google maps. Adres en contacten Vandekerkhof J - Reulens
Location of Vandekerkhof J - Reulens on the google maps. Address and contacts of Vandekerkhof J - Reulens

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandekerkhof J - Reulens Vandekerkhof J - Reulens: Bartels Hekwerk Installatie Bedrijf | Jowi BVBA | Devoogdt Zn | VAN TILT,GILBERT | ZAMANAD

Other related companies as Vandekerkhof J - Reulens: Bartels Hekwerk Installatie Bedrijf | Jowi BVBA | Devoogdt Zn | VAN TILT,GILBERT | ZAMANAD

Vandekerkhof J - Reulens is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Lummen, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandekerkhof J - Reulens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09251556396. Het bedrijf Vandekerkhof J - Reulens bevindt zich op het adres: Kerkstraat 26,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vandekerkhof J - Reulens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandekerkhof J - Reulens is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandekerkhof J - Reulens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandekerkhof J - Reulens, openstaande posities, locatie van Vandekerkhof J - Reulens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandekerkhof J - Reulens is a company, that was registered 2016 in Lummen region, Belgium. Full name of company is Vandekerkhof J - Reulens, company assigned to the tax number BE09251556396. The company Vandekerkhof J - Reulens is located at the address: Kerkstraat 26,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vandekerkhof J - Reulens were not found.
The main activity of Vandekerkhof J - Reulens is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandekerkhof J - Reulens is not available. You also can look at reviews of Vandekerkhof J - Reulens, open positions, location of Vandekerkhof J - Reulens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandekerkhof J - Reulens, Lummen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandekerkhof J - Reulens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandekerkhof J - Reulens, Lummen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandekerkhof J - Reulens, employees, financial statistics.