DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV

Contactgegevens DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Hoogserleistraat 1,8700, België

Telefoon (phone): 051 40 06 73 051 40 06 73

Fax (fax): +32 (10) 464-75-52 +32 (10) 464-75-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV
Products information DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09484741210
Ondernemingsnummer: 3697967529
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV
(Get full report from official database of BE for DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV
Addition kinds of activities for DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV

2411. logging | Logging
356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
07510100. Vee diensten | Cattle services
10610201. Manganietwinning | Manganite mining
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV in sociale netwerken
Look for responds of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. Laat een reactie achter voor DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. Leave a respond for DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV. DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV op de google maps. Adres en contacten DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV
Location of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV on the google maps. Address and contacts of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: All Matic Doors SPRL | Watté Ruitersport | JOS MEEUSSEN & ZOON BVBA | ammco | marchandise moto

Other related companies as DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV: All Matic Doors SPRL | Watté Ruitersport | JOS MEEUSSEN & ZOON BVBA | ammco | marchandise moto

DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09484741210. Het bedrijf DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV bevindt zich op het adres: Hoogserleistraat 1,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, openstaande posities, locatie van DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is a company, that was registered 2013 in Tielt region, Belgium. Full name of company is DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, company assigned to the tax number BE09484741210. The company DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is located at the address: Hoogserleistraat 1,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV were not found.
The main activity of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV is not available. You also can look at reviews of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, open positions, location of DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRAUWER EXPORTSLACHTHUIS NV, employees, financial statistics.