Abbatoir & Marché de Bastogne SA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Abbatoir & Marché de Bastogne SA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Abbatoir & Marché de Bastogne SA

Contactgegevens Abbatoir & Marché de Bastogne SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbatoir & Marché de Bastogne SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbatoir & Marché de Bastogne SA

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): Zoning Industriel 43,6600, België

Telefoon (phone): 061 21 76 38 061 21 76 38

Fax (fax): 061 21 76 41 061 21 76 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbatoir & Marché de Bastogne SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbatoir & Marché de Bastogne SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbatoir & Marché de Bastogne SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbatoir & Marché de Bastogne SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbatoir & Marché de Bastogne SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbatoir & Marché de Bastogne SA
Products information Abbatoir & Marché de Bastogne SA

BTW identificatienummer (tax): BE03102783203
Ondernemingsnummer: 8526458740
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Abbatoir & Marché de Bastogne SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbatoir & Marché de Bastogne SA
(Get full report from official database of BE for Abbatoir & Marché de Bastogne SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbatoir & Marché de Bastogne SA
Addition kinds of activities for Abbatoir & Marché de Bastogne SA

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
275904. Publicatiedruk | Publication printing
07220101. Hakken en silo vulling diensten | Chopping and silo filling services
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
23920204. Schoenen tassen: gemaakt van aangekochte materialen | Shoe bags: made from purchased materials
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes

Werken bij Abbatoir & Marché de Bastogne SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbatoir & Marché de Bastogne SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van Abbatoir & Marché de Bastogne SA in sociale netwerken
Look for responds of Abbatoir & Marché de Bastogne SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Laat een reactie achter voor Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Abbatoir & Marché de Bastogne SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Leave a respond for Abbatoir & Marché de Bastogne SA. Abbatoir & Marché de Bastogne SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbatoir & Marché de Bastogne SA op de google maps. Adres en contacten Abbatoir & Marché de Bastogne SA
Location of Abbatoir & Marché de Bastogne SA on the google maps. Address and contacts of Abbatoir & Marché de Bastogne SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbatoir & Marché de Bastogne SA Abbatoir & Marché de Bastogne SA: Fotographic | Fabory Centres | Design Studio Novum BVBA | CPR SA | Erwin De Smaele

Other related companies as Abbatoir & Marché de Bastogne SA: Fotographic | Fabory Centres | Design Studio Novum BVBA | CPR SA | Erwin De Smaele

Abbatoir & Marché de Bastogne SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbatoir & Marché de Bastogne SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03102783203. Het bedrijf Abbatoir & Marché de Bastogne SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 43,6600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Abbatoir & Marché de Bastogne SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbatoir & Marché de Bastogne SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbatoir & Marché de Bastogne SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbatoir & Marché de Bastogne SA, openstaande posities, locatie van Abbatoir & Marché de Bastogne SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbatoir & Marché de Bastogne SA is a company, that was registered 2006 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is Abbatoir & Marché de Bastogne SA, company assigned to the tax number BE03102783203. The company Abbatoir & Marché de Bastogne SA is located at the address: Zoning Industriel 43,6600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Abbatoir & Marché de Bastogne SA were not found.
The main activity of Abbatoir & Marché de Bastogne SA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbatoir & Marché de Bastogne SA is not available. You also can look at reviews of Abbatoir & Marché de Bastogne SA, open positions, location of Abbatoir & Marché de Bastogne SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbatoir & Marché de Bastogne SA, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbatoir & Marché de Bastogne SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbatoir & Marché de Bastogne SA, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbatoir & Marché de Bastogne SA, employees, financial statistics.