UNITED BRANDS

Contactgegevens UNITED BRANDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED BRANDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED BRANDS

Regio (region): LIEGE, België

Adres (address): 1 LOT ST-MICHEL,4000, België

Telefoon (phone): 04 221 72 40 04 221 72 40

Fax (fax): +32 (56) 443-11-30 +32 (56) 443-11-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED BRANDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED BRANDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED BRANDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED BRANDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED BRANDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED BRANDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED BRANDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED BRANDS
Products information UNITED BRANDS

BTW identificatienummer (tax): BE07938964843
Ondernemingsnummer: 3668304443
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in UNITED BRANDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED BRANDS
(Get full report from official database of BE for UNITED BRANDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED BRANDS
Addition kinds of activities for UNITED BRANDS

176100. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
23939901. Tassen en containers, behalve slaapzakken: textiel | Bags and containers, except sleeping bags: textile
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij UNITED BRANDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED BRANDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED BRANDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED BRANDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

Zoek naar antwoorden van UNITED BRANDS in sociale netwerken
Look for responds of UNITED BRANDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED BRANDS. Laat een reactie achter voor UNITED BRANDS. UNITED BRANDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED BRANDS. Leave a respond for UNITED BRANDS. UNITED BRANDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED BRANDS op de google maps. Adres en contacten UNITED BRANDS
Location of UNITED BRANDS on the google maps. Address and contacts of UNITED BRANDS

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED BRANDS UNITED BRANDS: Verstraete Bouwwerken NV | Claesen BVBA | Arimco.be | Interferryboot N.V. | Deskadel International B.V.B.A

Other related companies as UNITED BRANDS: Verstraete Bouwwerken NV | Claesen BVBA | Arimco.be | Interferryboot N.V. | Deskadel International B.V.B.A

UNITED BRANDS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio LIEGE, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED BRANDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938964843. Het bedrijf UNITED BRANDS bevindt zich op het adres: 1 LOT ST-MICHEL,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in UNITED BRANDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNITED BRANDS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED BRANDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED BRANDS, openstaande posities, locatie van UNITED BRANDS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNITED BRANDS is a company, that was registered 1991 in LIEGE region, Belgium. Full name of company is UNITED BRANDS, company assigned to the tax number BE07938964843. The company UNITED BRANDS is located at the address: 1 LOT ST-MICHEL,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in UNITED BRANDS were not found.
The main activity of UNITED BRANDS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED BRANDS is not available. You also can look at reviews of UNITED BRANDS, open positions, location of UNITED BRANDS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED BRANDS, LIEGE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED BRANDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED BRANDS, LIEGE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED BRANDS, employees, financial statistics.