Lambrechts-Nicolaers NV

Contactgegevens Lambrechts-Nicolaers NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lambrechts-Nicolaers NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lambrechts-Nicolaers NV

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Luikersteenweg 222,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 12 34 012 23 12 34

Fax (fax): 012 23 88 47 012 23 88 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lambrechts-Nicolaers NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lambrechts-Nicolaers NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lambrechts-Nicolaers NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lambrechts-Nicolaers NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lambrechts-Nicolaers NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lambrechts-Nicolaers NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lambrechts-Nicolaers NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lambrechts-Nicolaers NV
Products information Lambrechts-Nicolaers NV

BTW identificatienummer (tax): BE05483245849
Ondernemingsnummer: 6585998535
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lambrechts-Nicolaers NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lambrechts-Nicolaers NV
(Get full report from official database of BE for Lambrechts-Nicolaers NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lambrechts-Nicolaers NV
Addition kinds of activities for Lambrechts-Nicolaers NV

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment

Werken bij Lambrechts-Nicolaers NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lambrechts-Nicolaers NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lambrechts-Nicolaers NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lambrechts-Nicolaers NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van Lambrechts-Nicolaers NV in sociale netwerken
Look for responds of Lambrechts-Nicolaers NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lambrechts-Nicolaers NV. Laat een reactie achter voor Lambrechts-Nicolaers NV. Lambrechts-Nicolaers NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lambrechts-Nicolaers NV. Leave a respond for Lambrechts-Nicolaers NV. Lambrechts-Nicolaers NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lambrechts-Nicolaers NV op de google maps. Adres en contacten Lambrechts-Nicolaers NV
Location of Lambrechts-Nicolaers NV on the google maps. Address and contacts of Lambrechts-Nicolaers NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lambrechts-Nicolaers NV Lambrechts-Nicolaers NV: Daphne NV | SOLVITNET | DEVILLE-CLAEYS HOUTHANDEL BVBA | Hytec BVBA | Dusart E

Other related companies as Lambrechts-Nicolaers NV: Daphne NV | SOLVITNET | DEVILLE-CLAEYS HOUTHANDEL BVBA | Hytec BVBA | Dusart E

Lambrechts-Nicolaers NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Lambrechts-Nicolaers NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05483245849. Het bedrijf Lambrechts-Nicolaers NV bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 222,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lambrechts-Nicolaers NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lambrechts-Nicolaers NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lambrechts-Nicolaers NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lambrechts-Nicolaers NV, openstaande posities, locatie van Lambrechts-Nicolaers NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lambrechts-Nicolaers NV is a company, that was registered 2008 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is Lambrechts-Nicolaers NV, company assigned to the tax number BE05483245849. The company Lambrechts-Nicolaers NV is located at the address: Luikersteenweg 222,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lambrechts-Nicolaers NV were not found.
The main activity of Lambrechts-Nicolaers NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lambrechts-Nicolaers NV is not available. You also can look at reviews of Lambrechts-Nicolaers NV, open positions, location of Lambrechts-Nicolaers NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lambrechts-Nicolaers NV, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lambrechts-Nicolaers NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lambrechts-Nicolaers NV, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lambrechts-Nicolaers NV, employees, financial statistics.