Cheminées Danneels SPRL

Contactgegevens Cheminées Danneels SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cheminées Danneels SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cheminées Danneels SPRL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Steenweg op Waver 868,1040, België

Telefoon (phone): 02 647 92 62 02 647 92 62

Fax (fax): 02 646 85 51 02 646 85 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cheminées Danneels SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cheminées Danneels SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cheminées Danneels SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cheminées Danneels SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cheminées Danneels SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cheminées Danneels SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cheminées Danneels SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cheminées Danneels SPRL
Products information Cheminées Danneels SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05248413085
Ondernemingsnummer: 3328826904
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cheminées Danneels SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cheminées Danneels SPRL
(Get full report from official database of BE for Cheminées Danneels SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cheminées Danneels SPRL
Addition kinds of activities for Cheminées Danneels SPRL

091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction

Werken bij Cheminées Danneels SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cheminées Danneels SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cheminées Danneels SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cheminées Danneels SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Cheminées Danneels SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cheminées Danneels SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cheminées Danneels SPRL. Laat een reactie achter voor Cheminées Danneels SPRL. Cheminées Danneels SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cheminées Danneels SPRL. Leave a respond for Cheminées Danneels SPRL. Cheminées Danneels SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cheminées Danneels SPRL op de google maps. Adres en contacten Cheminées Danneels SPRL
Location of Cheminées Danneels SPRL on the google maps. Address and contacts of Cheminées Danneels SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cheminées Danneels SPRL Cheminées Danneels SPRL: Lexxus NV | Briffoz Style Europe SPRL | Carlos Quinto (Salons) | COLLET J M (EDITION) SPRL | Mabo-Lifting N.V.

Other related companies as Cheminées Danneels SPRL: Lexxus NV | Briffoz Style Europe SPRL | Carlos Quinto (Salons) | COLLET J M (EDITION) SPRL | Mabo-Lifting N.V.

Cheminées Danneels SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Cheminées Danneels SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05248413085. Het bedrijf Cheminées Danneels SPRL bevindt zich op het adres: Steenweg op Waver 868,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cheminées Danneels SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cheminées Danneels SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cheminées Danneels SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cheminées Danneels SPRL, openstaande posities, locatie van Cheminées Danneels SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cheminées Danneels SPRL is a company, that was registered 2013 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Cheminées Danneels SPRL, company assigned to the tax number BE05248413085. The company Cheminées Danneels SPRL is located at the address: Steenweg op Waver 868,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cheminées Danneels SPRL were not found.
The main activity of Cheminées Danneels SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cheminées Danneels SPRL is not available. You also can look at reviews of Cheminées Danneels SPRL, open positions, location of Cheminées Danneels SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cheminées Danneels SPRL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cheminées Danneels SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cheminées Danneels SPRL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cheminées Danneels SPRL, employees, financial statistics.