BROIL KING-STANDARD AHZ nv

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • BROIL KING-STANDARD AHZ nv
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • BROIL KING-STANDARD AHZ nv

Contactgegevens BROIL KING-STANDARD AHZ nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROIL KING-STANDARD AHZ nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROIL KING-STANDARD AHZ nv

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Tiensesteenweg 386,3000, België

Telefoon (phone): 016 25 00 15 016 25 00 15

Fax (fax): 016 25 00 37 016 25 00 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROIL KING-STANDARD AHZ nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROIL KING-STANDARD AHZ nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROIL KING-STANDARD AHZ nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROIL KING-STANDARD AHZ nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROIL KING-STANDARD AHZ nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROIL KING-STANDARD AHZ nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROIL KING-STANDARD AHZ nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROIL KING-STANDARD AHZ nv
Products information BROIL KING-STANDARD AHZ nv

BTW identificatienummer (tax): BE07495666503
Ondernemingsnummer: 2067047119
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BROIL KING-STANDARD AHZ nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROIL KING-STANDARD AHZ nv
(Get full report from official database of BE for BROIL KING-STANDARD AHZ nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROIL KING-STANDARD AHZ nv
Addition kinds of activities for BROIL KING-STANDARD AHZ nv

14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
28920206. Emulsies (explosief) | Emulsions (explosive)
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
36740105. Rechters, vaste toestand | Rectifiers, solid state
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
50850900. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau

Werken bij BROIL KING-STANDARD AHZ nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROIL KING-STANDARD AHZ nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROIL KING-STANDARD AHZ nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROIL KING-STANDARD AHZ nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van BROIL KING-STANDARD AHZ nv in sociale netwerken
Look for responds of BROIL KING-STANDARD AHZ nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROIL KING-STANDARD AHZ nv. Laat een reactie achter voor BROIL KING-STANDARD AHZ nv. BROIL KING-STANDARD AHZ nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROIL KING-STANDARD AHZ nv. Leave a respond for BROIL KING-STANDARD AHZ nv. BROIL KING-STANDARD AHZ nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROIL KING-STANDARD AHZ nv op de google maps. Adres en contacten BROIL KING-STANDARD AHZ nv
Location of BROIL KING-STANDARD AHZ nv on the google maps. Address and contacts of BROIL KING-STANDARD AHZ nv

Andere gerelateerde bedrijven als come BROIL KING-STANDARD AHZ nv BROIL KING-STANDARD AHZ nv: ePower | Gest-Info SPRL | Parfumerie Centrale Brugge BVBA | Abraco SA | Alfa Solution N.V.

Other related companies as BROIL KING-STANDARD AHZ nv: ePower | Gest-Info SPRL | Parfumerie Centrale Brugge BVBA | Abraco SA | Alfa Solution N.V.

BROIL KING-STANDARD AHZ nv is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is BROIL KING-STANDARD AHZ nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495666503. Het bedrijf BROIL KING-STANDARD AHZ nv bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 386,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BROIL KING-STANDARD AHZ nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROIL KING-STANDARD AHZ nv is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROIL KING-STANDARD AHZ nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROIL KING-STANDARD AHZ nv, openstaande posities, locatie van BROIL KING-STANDARD AHZ nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BROIL KING-STANDARD AHZ nv is a company, that was registered 1992 in Leuven region, Belgium. Full name of company is BROIL KING-STANDARD AHZ nv, company assigned to the tax number BE07495666503. The company BROIL KING-STANDARD AHZ nv is located at the address: Tiensesteenweg 386,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BROIL KING-STANDARD AHZ nv were not found.
The main activity of BROIL KING-STANDARD AHZ nv is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BROIL KING-STANDARD AHZ nv is not available. You also can look at reviews of BROIL KING-STANDARD AHZ nv, open positions, location of BROIL KING-STANDARD AHZ nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROIL KING-STANDARD AHZ nv, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROIL KING-STANDARD AHZ nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROIL KING-STANDARD AHZ nv, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROIL KING-STANDARD AHZ nv, employees, financial statistics.