VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Particuliere bedrijvenKleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen • VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Private companiesApparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials • VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Contactgegevens VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Bredabaan 448,2930, België

Telefoon (phone): 03 651 72 60 03 651 72 60

Fax (fax): 03 651 72 60 03 651 72 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Products information VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE03916870117
Ondernemingsnummer: 7217987060
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
(Get full report from official database of BE for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Addition kinds of activities for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
344307. Metalen onderdelen | Metal parts
358500. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
36440102. Koppelingsdozen, elektrisch | Junction boxes, electric
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Laat een reactie achter voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Leave a respond for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ op de google maps. Adres en contacten VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Location of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ on the google maps. Address and contacts of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: BAUT VICTOR SPRL | Génération | Icrea | Burogest SA | wangermee milko

Other related companies as VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: BAUT VICTOR SPRL | Génération | Icrea | Burogest SA | wangermee milko

VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916870117. Het bedrijf VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ bevindt zich op het adres: Bredabaan 448,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, openstaande posities, locatie van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is a company, that was registered 1985 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, company assigned to the tax number BE03916870117. The company VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is located at the address: Bredabaan 448,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ were not found.
The main activity of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is not available. You also can look at reviews of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, open positions, location of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, employees, financial statistics.