Hof O-L-V Hemelvaart

Contactgegevens Hof O-L-V Hemelvaart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hof O-L-V Hemelvaart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hof O-L-V Hemelvaart

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Naaldenstraat 17,8000, België

Telefoon (phone): 050 49 11 17 050 49 11 17

Fax (fax): 050 49 11 17 050 49 11 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hof O-L-V Hemelvaart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hof O-L-V Hemelvaart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hof O-L-V Hemelvaart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hof O-L-V Hemelvaart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hof O-L-V Hemelvaart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hof O-L-V Hemelvaart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hof O-L-V Hemelvaart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hof O-L-V Hemelvaart
Products information Hof O-L-V Hemelvaart

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hof O-L-V Hemelvaart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hof O-L-V Hemelvaart
(Get full report from official database of BE for Hof O-L-V Hemelvaart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hof O-L-V Hemelvaart
Addition kinds of activities for Hof O-L-V Hemelvaart

349499. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
35450101. Kalibers en verdelers | Calipers and dividers
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated
51490500. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service

Werken bij Hof O-L-V Hemelvaart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hof O-L-V Hemelvaart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hof O-L-V Hemelvaart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hof O-L-V Hemelvaart. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

Zoek naar antwoorden van Hof O-L-V Hemelvaart in sociale netwerken
Look for responds of Hof O-L-V Hemelvaart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hof O-L-V Hemelvaart. Laat een reactie achter voor Hof O-L-V Hemelvaart. Hof O-L-V Hemelvaart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hof O-L-V Hemelvaart. Leave a respond for Hof O-L-V Hemelvaart. Hof O-L-V Hemelvaart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hof O-L-V Hemelvaart op de google maps. Adres en contacten Hof O-L-V Hemelvaart
Location of Hof O-L-V Hemelvaart on the google maps. Address and contacts of Hof O-L-V Hemelvaart

Andere gerelateerde bedrijven als come Hof O-L-V Hemelvaart Hof O-L-V Hemelvaart: Daytona Car Repair BVBA | Electricité Moës SPRL | BUIJSSE BVBA | Dubois tank nv NV | PANACENTER STUDIO 4 NV

Other related companies as Hof O-L-V Hemelvaart: Daytona Car Repair BVBA | Electricité Moës SPRL | BUIJSSE BVBA | Dubois tank nv NV | PANACENTER STUDIO 4 NV

Hof O-L-V Hemelvaart is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Hof O-L-V Hemelvaart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf Hof O-L-V Hemelvaart bevindt zich op het adres: Naaldenstraat 17,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hof O-L-V Hemelvaart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hof O-L-V Hemelvaart is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hof O-L-V Hemelvaart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hof O-L-V Hemelvaart, openstaande posities, locatie van Hof O-L-V Hemelvaart op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hof O-L-V Hemelvaart is a company, that was registered 1987 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Hof O-L-V Hemelvaart, company assigned to the tax number BE07372619628. The company Hof O-L-V Hemelvaart is located at the address: Naaldenstraat 17,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hof O-L-V Hemelvaart were not found.
The main activity of Hof O-L-V Hemelvaart is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hof O-L-V Hemelvaart is not available. You also can look at reviews of Hof O-L-V Hemelvaart, open positions, location of Hof O-L-V Hemelvaart on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hof O-L-V Hemelvaart, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hof O-L-V Hemelvaart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hof O-L-V Hemelvaart, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hof O-L-V Hemelvaart, employees, financial statistics.