TOERISME OOSTENDE VZW

Contactgegevens TOERISME OOSTENDE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOERISME OOSTENDE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOERISME OOSTENDE VZW

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Monacoplein 2,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 11 99 059 70 11 99

Fax (fax): 059 70 34 77 059 70 34 77

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOERISME OOSTENDE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOERISME OOSTENDE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOERISME OOSTENDE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOERISME OOSTENDE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOERISME OOSTENDE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOERISME OOSTENDE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOERISME OOSTENDE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOERISME OOSTENDE VZW
Products information TOERISME OOSTENDE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01708343505
Ondernemingsnummer: 2195861816
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TOERISME OOSTENDE VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOERISME OOSTENDE VZW
(Get full report from official database of BE for TOERISME OOSTENDE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOERISME OOSTENDE VZW
Addition kinds of activities for TOERISME OOSTENDE VZW

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
30691103. Krulspelden, haar, rubber | Curlers, hair, rubber
33660200. propellers | Propellers
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
51999926. schelpen | Seashells
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij TOERISME OOSTENDE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOERISME OOSTENDE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOERISME OOSTENDE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOERISME OOSTENDE VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Kapper / Kapster leercontract (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: CAGIRGAN, EMINE

    Type: Leercontract

    Je ontvangt de klanten. Je was het haar. Je kleurt het haar indien gewenst, naar wens van de klant. Je zorgt ervoor dat het salon netjes blijft. Je neemt telefoons op. Na verloop van tijd neem je meer taken op, zodat je na afloop van het leercontract zelfstandig kan werken.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van TOERISME OOSTENDE VZW in sociale netwerken
Look for responds of TOERISME OOSTENDE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOERISME OOSTENDE VZW. Laat een reactie achter voor TOERISME OOSTENDE VZW. TOERISME OOSTENDE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOERISME OOSTENDE VZW. Leave a respond for TOERISME OOSTENDE VZW. TOERISME OOSTENDE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOERISME OOSTENDE VZW op de google maps. Adres en contacten TOERISME OOSTENDE VZW
Location of TOERISME OOSTENDE VZW on the google maps. Address and contacts of TOERISME OOSTENDE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come TOERISME OOSTENDE VZW TOERISME OOSTENDE VZW: Bloematelier van nature | Haepers | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Immo-Confort SPRL | Schietekat, Paul

Other related companies as TOERISME OOSTENDE VZW: Bloematelier van nature | Haepers | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Immo-Confort SPRL | Schietekat, Paul

TOERISME OOSTENDE VZW is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is TOERISME OOSTENDE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01708343505. Het bedrijf TOERISME OOSTENDE VZW bevindt zich op het adres: Monacoplein 2,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TOERISME OOSTENDE VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOERISME OOSTENDE VZW is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOERISME OOSTENDE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOERISME OOSTENDE VZW, openstaande posities, locatie van TOERISME OOSTENDE VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

TOERISME OOSTENDE VZW is a company, that was registered 2012 in Oostende region, Belgium. Full name of company is TOERISME OOSTENDE VZW, company assigned to the tax number BE01708343505. The company TOERISME OOSTENDE VZW is located at the address: Monacoplein 2,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TOERISME OOSTENDE VZW were not found.
The main activity of TOERISME OOSTENDE VZW is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TOERISME OOSTENDE VZW is not available. You also can look at reviews of TOERISME OOSTENDE VZW, open positions, location of TOERISME OOSTENDE VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOERISME OOSTENDE VZW, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOERISME OOSTENDE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOERISME OOSTENDE VZW, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOERISME OOSTENDE VZW, employees, financial statistics.