PARKHOTEL BRUGGE

Contactgegevens PARKHOTEL BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARKHOTEL BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARKHOTEL BRUGGE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Vrijdagmarkt 5,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 23 22; 050 33 33 64 050 33 23 22; 050 33 33 64

Fax (fax): 050 33 47 63 050 33 47 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARKHOTEL BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARKHOTEL BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARKHOTEL BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARKHOTEL BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARKHOTEL BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARKHOTEL BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARKHOTEL BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARKHOTEL BRUGGE
Products information PARKHOTEL BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE03842163085
Ondernemingsnummer: 5297576904
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PARKHOTEL BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARKHOTEL BRUGGE
(Get full report from official database of BE for PARKHOTEL BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARKHOTEL BRUGGE
Addition kinds of activities for PARKHOTEL BRUGGE

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
317201. Lederen geldhouders | Leather money holders
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
28330300. antibiotica | Antibiotics
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
34440506. Hoppers, plaatwerk | Hoppers, sheet metal

Werken bij PARKHOTEL BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARKHOTEL BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARKHOTEL BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARKHOTEL BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van PARKHOTEL BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of PARKHOTEL BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARKHOTEL BRUGGE. Laat een reactie achter voor PARKHOTEL BRUGGE. PARKHOTEL BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARKHOTEL BRUGGE. Leave a respond for PARKHOTEL BRUGGE. PARKHOTEL BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARKHOTEL BRUGGE op de google maps. Adres en contacten PARKHOTEL BRUGGE
Location of PARKHOTEL BRUGGE on the google maps. Address and contacts of PARKHOTEL BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARKHOTEL BRUGGE PARKHOTEL BRUGGE: Top Connexion SA | MOTO HOUSE-MAISON DE LA MOTO SA | TNT Contract Logistics Belgium NV | Roger Debruyne N.V. | Eurotronics NV

Other related companies as PARKHOTEL BRUGGE: Top Connexion SA | MOTO HOUSE-MAISON DE LA MOTO SA | TNT Contract Logistics Belgium NV | Roger Debruyne N.V. | Eurotronics NV

PARKHOTEL BRUGGE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is PARKHOTEL BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03842163085. Het bedrijf PARKHOTEL BRUGGE bevindt zich op het adres: Vrijdagmarkt 5,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PARKHOTEL BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARKHOTEL BRUGGE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARKHOTEL BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARKHOTEL BRUGGE, openstaande posities, locatie van PARKHOTEL BRUGGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PARKHOTEL BRUGGE is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is PARKHOTEL BRUGGE, company assigned to the tax number BE03842163085. The company PARKHOTEL BRUGGE is located at the address: Vrijdagmarkt 5,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PARKHOTEL BRUGGE were not found.
The main activity of PARKHOTEL BRUGGE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARKHOTEL BRUGGE is not available. You also can look at reviews of PARKHOTEL BRUGGE, open positions, location of PARKHOTEL BRUGGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARKHOTEL BRUGGE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARKHOTEL BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARKHOTEL BRUGGE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARKHOTEL BRUGGE, employees, financial statistics.