DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

Contactgegevens DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kerkstraat 40,2060, België

Telefoon (phone): 03 236 75 88 03 236 75 88

Fax (fax): 03 236 96 21 03 236 96 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
Products information DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

BTW identificatienummer (tax): BE05310211181
Ondernemingsnummer: 1343872070
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
(Get full report from official database of BE for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
Addition kinds of activities for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

367402. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
02730102. Goudboerderij | Goldfish farm
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
35230414. Melkmachines | Milking machines
36489902. Zaklampen | Flashlights
44990101. Marine redding | Marine salvaging
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper

Werken bij DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE in sociale netwerken
Look for responds of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Laat een reactie achter voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Leave a respond for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE op de google maps. Adres en contacten DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
Location of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE on the google maps. Address and contacts of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: Ascotprint NV | Ambassador Résidences | VGAS | Maraite Bernard S.A. | De Coster Etienne

Other related companies as DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: Ascotprint NV | Ambassador Résidences | VGAS | Maraite Bernard S.A. | De Coster Etienne

DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05310211181. Het bedrijf DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE bevindt zich op het adres: Kerkstraat 40,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 708,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, openstaande posities, locatie van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, company assigned to the tax number BE05310211181. The company DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is located at the address: Kerkstraat 40,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 708,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE were not found.
The main activity of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is not available. You also can look at reviews of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, open positions, location of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, employees, financial statistics.